E 71 wifi ile internete bağlanırklen sorun ACİL YARDIM !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

by_bozkurt

Üye
    Konu Sahibi
E 71 wifi ile internete bağlanırklen sorun ACİL YARDIM !!
merhaba arkadaşlar e 71 telefonum var ve ben bunu daha 4 - 5 gün önce sıfırdan yeniden kurdum ama bir türlü nete girmiyor paket nete giriyor ama wifi ile bağlanmıyor gravity programı il e bağlanıyor ama eski açık olan ekranları gösteriyor yenilediğim zama dns time eror hata sı almaktayım sıkıntı neden ola bilir ?

bilgi si olan daha önce böyle bir şey yaşayan ve çözen arkadaşlardan ricamdır.

arkadaşımın general mobil telefonu var onunkindede aynı sıkıntı alıyoruz ama başka arkadaşımız bağlanıyor samsung s 3 ile bağlanmakta..


iyi çalışmalar.
 


webciomer

Üye
E71 kullanıyorum. Jar dosyaları belli bir yere kadar yükleniyor ondan sonra yükleyici donuyor. Zar zor kurduğum bir jar uygulamayı da kaldırırken donuyor ne yapmalıyım bana yardım edin?
 

by_bozkurt

Üye
    Konu Sahibi
telefonu komple fprmatla ve tüm programları yeniden kur bence

hacklemeye çalıştım kesşke yapmasaydın telefonun içime ettim galiaba komple sildim yeniden yükledim iyi kötü idare ediyor bakalım şimdi .
 

loley00

Üye
Kardeş eğer whatsapp varsa o yüzdendir
 
kerimkursat

kerimkursat

Üye
yapılandırma ayarlarından hatta aıt olan seylerı sil bu sefer wıfıya bağlanmak zorunda kalıcak ben oyle yaptım cok rahat oluyo
 
arizalidoktor

arizalidoktor

Üye
ayarlar/baglanti/hedefler e gir seceneklerden varsayilan baglantiyi 'her zaman sor' yap,
tekrar ayarlar/baglanti/paket veri ye gir paket veri baglantisini 'gerektiginde' secenegini isaretle. Yine olmazsa arkadasin dedigi gibi komple sil yapilandirma ayarlarini seve seve wifiden girsin :)

onun disinda hacklerken bi antivirus prog. Ile hackliyorsan, islem bittikten sonra antivirusu kaldir. Bazilarinda internete girerken sorun olabilir demisler cunku.

Umarim yardimci olabilmisimdir. Iyi forumlar.. :)
 

eeenzo

Üye
e71 yemiş amk gibi telefon bendede var giriş ekranı uygulamaları açık 1 hafta önce wifi arama açıktı yani giriş ekranında hemen çıkıyodu hiçbir ayarlarıyla oynamadım çıkmıyo ayarlardan giriş ekranı uygulamalarına giriyorm wifitarama açık diyo ama bi çıkmıyor gİriş ekranında bu telefonun amk
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt