Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
e 71 için yardım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serdarbakici
Üye
Konu Sahibi
e 71 için yardım
Arkadaşlar ben sitenize yeni üye oldum... ve bu gün bi e 71 aldım fakat ne program yüklüyebiliyorum nede yüklenecek programları biliyorum biraz gezdim sitede program isimleri buldum... hangilerini yüklicem ve nasıl yüklücemm yardımlarınız beklerim...
Yalnız unutmayın cihazınız S60 değil S60 3 RD Symbian 9.1 sürümüne sahiptir. Yanlış uygulama indirmeyin. Verdiğim linklerin hepsi E71e uyumlu içeriklere sahiptir.
serdarbakici
Üye
Konu Sahibi
çok teşekkürler şimdi hepsini bi deneyim inşallah becerebilirim
--------------- Ekleme ---------------
yaa hepsini tamam programları buldum da hepsinde sertifika hatası veriyor telefon... core player ı bi yükleyemdim ben ya
fahriekmekci
Üye
cok sagol yanı 3 satırda olayı bıtırmıssın
baha0207
Üye
sayın odysseus
Ben e71 tel. yeni aldım ve internette program bakıyordum.
35 yaşındayım coğu yazılandan bişi anlamadım. Sana teşekkür ederim çünkü net ,anlaşılır ve özet bilgi vermişsin.
Bilgini paylaştığın içinde ayrıca tekkürler.
fbagrega
Üye
merhaba arkadaşlar e71 kullanıyorum kamerayı açarken ve kaptırken çıt diye bir ses çıkıyor bu ses normalmidir yardımlarınızı bekliyorum
kamera efekt sesleri maalesef kapatılmıyor fakat gıcık sesler yerine kulağa daha hoş gelen sesleri yapabilirsin. zaten topu topu 4 tane seçenek var kameraya gir seçenek ayarlar bölümünden çekim sesini değiştirebilirsin.
fbagrega
Üye
evet 4 ses var onu biliyorum bu farklı galiba ya düzeltilmiyor sanırım..yinede teşekkürler