E 7-00 ekranını mönitör olarak kullanma ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KenanGT

Üye
    Konu Sahibi
E 7-00 ekranını mönitör olarak kullanma ?
Arkadaşlar belki uçuk , kaçık bir şey gibi gelebilir ama bir sormakta fayda var diye düşündüm .Başlıktan da anlışılacağı gibi E7 nin ekranına harici bir kaynaktan bir görüntü girsek gösterebileceği bir program falan var mı? Belki imkansız ama yani tv çıkışlarını yani 3.5 mm kulaklık jackını yada HDMI çıkışını ,giriş olarak kullanma gibi?Dalga geçmeyen arkadaşlar için şimdiden teşekkürler. Selamlar saygılar...

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Tam olarak anlayamadım bahsettiğiniz olay, PC'yi telefondan yönetmek ise buna yönelik programlar mevcuttu diye biliyorum!

+Dosbox emülatörü ile cihazınıza Win 95-Win98-Win 3.1 kurabilirsiniz ama pek etkin çalışmıyor

KenanGT

Üye
    Konu Sahibi
Tam olarak anlayamadım bahsettiğiniz olay, PC'yi telefondan yönetmek ise buna yönelik programlar mevcuttu diye biliyorum!

+Dosbox emülatörü ile cihazınıza Win 95-Win98-Win 3.1 kurabilirsiniz ama pek etkin çalışmıyor
Bilgisayara bağlanmayı kastedmedim.Benim demek istediğim telefonun üzerindeki tv çıkışlarını ,giriş olarak kullanabilmek. Mesela uydu alıcısını yada DVD oynatıcısını telefona bağlayabilip telefon ekranından izlemek gibi. Dediğim gibi fazla uçuk bir şey gibi geldiği için anlayamamış olabilirsiniz ;)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Bilgisayara bağlanmayı kastedmedim.Benim demek istediğim telefonun üzerindeki tv çıkışlarını ,giriş olarak kullanabilmek. Mesela uydu alıcısını yada DVD oynatıcısını telefona bağlayabilip telefon ekranından izlemek gibi. Dediğim gibi fazla uçuk bir şey gibi geldiği için anlayamamış olabilirsiniz ;)

hiç duymadım böyle birşey, o yüzden bilemiyoruz + zannetmiyorum :bilmm

blackcemre

Üye
Televizyona Bağlamak için hdmi adaptörünü kullan ekranının olduğu gibi televizyonda çıkar.

KenanGT

Üye
    Konu Sahibi
Televizyona Bağlamak için hdmi adaptörünü kullan ekranının olduğu gibi televizyonda çıkar.
Telefonun ekranını tv ye aktarmaktan bahsetmiyorum,Demek istediğim telefonun kendi ekranını monitör gibi kullanma imkanının bir program ile olup olamayacağı? bilmem ifade edebildim mi?

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Telefonun ekranını tv ye aktarmaktan bahsetmiyorum,Demek istediğim telefonun kendi ekranını monitör gibi kullanma imkanının bir program ile olup olamayacağı? bilmem ifade edebildim mi?

DVD'yi telefona bağlamak gibi mi :allalla:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Evet DVD yada başka bir cihaz.

Açıkcası bunun mümkün olma olasılığını çok az buluyorum, hani ek programlar ile kablo olmadan PC'yi telefondan yönetme durumu var,

Telefondaki görüntüyü Televizyona aktarma da var,

ama DVD veya başka bir cihazı telefona bağlamak/aktarmak bilemiyorum :bilmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt