e 63 wifi sorunu yardım edebilecekler bakabilirmi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ultra_jackal

Üye
    Konu Sahibi
e 63 wifi sorunu yardım edebilecekler bakabilirmi
e 63 wifi sorunu yardım edebilecekle 63 wifi sorunu yardım edebilecekler bakabilirmi

e 63 türk telekomun wifisine girmiyo evde wirelese bağlanıyo ama wifiye bağlanıyo şifre falan sormadığından girmiyo nasıl düzelteceğim

OğuzcanAbi

Üye
pek anlamadım sorunu kardeş biraz daha açıp bilidirim yollar mısın

rego.46

Üye
arkadasım saten wifi wirrelles

bordo68

bordo68

Üye
Arkadaslar ben yeni nokia e63 aldim ama wifi ile bir turlu baglanti kuramiyorum laptopla wifiye giriyorum sorun modemde degil,ama telefonla giremiyorum ag ara dedigimde bulamiyor,modemin dibine kadar gittim yine olmadi adim adim wifi ayarlarini yazarmisiniz?tsk...

memo_0010

Üye
arkadaş bende aldım e63 belki senin aldığın telefonda bir sorun vardır ben şu an sorunsuz alışverişmerkezleri kişisel wirreles grebiliyorum bence bi satıcına danış buralardan bir sonuç bulamazsın

jeshogh

jeshogh

Üye
TELEFONUN tarayıcı v.s ayarlarından dolayı olabilir

bordo68

bordo68

Üye
Ag aramaya basiyorum hemen aninda sak diye ag bulunamadi diyor yani arama hemen bitiyor,sorun ve cozumunu bilen varsa cok makbule gececek.tsk

abuzittin kıl

Üye
arkadaşlar ben e 63 almayı düşünüyorum da siteyi kullanmayıda pek bilmiyorum .s siz bu telefonu tavsiye edermisiniz alayım mı almayayım mı eğer alma diyorsanız 350 - 400 tl fiyat aralığında hangi telefonu alayım ....LÜTFEN YARDIM EDİN ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...