E-250 Kullanıyorum Kameram Bir Hızlı Oluyor Bir yavas

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cenkmy

Üye
    Konu Sahibi
E-250 Kullanıyorum Kameram Bir Hızlı Oluyor Bir yavas
Arkadaşlar e-250 kullanıyorum kameramın hızlı olmasını istiorum 512 lik hafıza kartım vr ve telin normal hafızasında hiç bişi yok ama yinede kamera yavas neden olabilir....

Ozan

Ozan

Admin
Kamera yavaş derken, kaydetme süresinden bahsediyorsanız hafıza kartının hızı ve kalitesi ile alakalı bir durum.

Resimlerin hızlı kaydolmasını istiyorsanız, telefon hafızasına kayıt yapabilir daha sonra hafıza kartına taşıyabilirsiniz.

Unutulmaması gereken diger nokta, e250 zaten çok da hızlı ve yüksek kapasiteli bir telefon degildir, dolayısı ile normal.

cenkmy

Üye
    Konu Sahibi
hm. bahsetmek istediğim kamerayı açtığımda sola doru çeviriyorum sağa doru çeviriyorum yani yönlere çevirdiğimde yavas gidior

cnrkl78

Üye
kameranın aldığı ışıktan kaynaklanabilir

ism@il 54

ism@il 54

Üye
gece modundan olabilir:D

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Gece modu veya başka bi modda çalıştırmamaya özen göster eğer bu sorunun olmamasını istiyorsan ,

oflu250

oflu250

Üye
arkadaş cep kameraları hemen hemen aynıdır hele vga 1.3 mp çözünülürlük olayı resim kalitesi birkaç etkene bağlı olarak değişir ışık ,gölge,yansıma bende e250 kullanıyorum bi resim çekiyom berbat oluyo bide aynı makina ayna gibi net resim çekiyo kamera ayarlarını iyi yapmalısınız ışığı iyi ayarladınmı çok güzel resim çeker kamera ayarlarını iyi yapın kalite diye bişey var orda (çok net) yapın haaa bide kamerayı çekim esnasında sallamayın unutmayınki güzel kameralar bile kamera sallandımı iyi bi görüntü vermez bizim tellerdeki kam..okadar iyi değil bunlardan digital resim beklemeyin 2,5,6 mp kameralar gibi çekemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt