Dzeko: "Joe Hart, İngiltere tarihinin en iyisi"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dzeko: "Joe Hart, İngiltere tarihinin en iyisi"
Manchester City forması giyen Edin Dzeko, takkım arkadaşı Joe Hart için "Bu yaz İngiltere Milli Takımı için kilit isimlerden biri" diye konuştu.

Goal.com için verdiği demeç sırasında takım arkadaşını öven Dzeko, "Bana kalırsa Joe, İngiltere Milli Takımı için çok önemli bir isim. Joe, kendi milli takımını Avrupa Şampiyonası'nda başarıya ulaştırabilir. Bence İngiliz tarihinin gelmiş geçmiş en iyi kalecilerinden. Antrenman esansında ona pek çok şut çekeriz ve buna penaltılar dahil. Pek çoğunu kurtarır ve mükemmel bir kalecidir." diye konuştu.

Pek çok arkadaşının turnuvada mücadele ettiğini belirten Bosna Hersekli golcü, "İlk olarak şunu belirtmeliyim ki her maçı izlemiyorum. İspanya, Hırvatistan, Almanya ve İngiltere benim en çok arkadaşa sahip olduğum ülkeler. Bana göre David Silva yani İspanya ve Nigel de Jong yani Hollanda en fazla şansı olan takımlar. Çoğu kişiye göre ise Almanya da favori. Mario Gomez iyi bir golcü ve buradan da işini yapmaya devam ediyor. Almanya çok güçlü. Fakat bu oyunun adı futbol. Yunanistan'ın 2004 Avrupa Şampiyonası zaferini hatırlıyorsunuz öyle değil mi?" dedi.

Manchester City kalesini koruyan Joe Hart, şu ana kadar 19 defa milli takımın kalesini korudu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...