cey35 Üye arkadaşım bende n95 8gb var yüklemeye çalışıyorum ama destekelnmiyor uyarısı alıyorum neden acaba yardımcı olursan sevinirim tşk.
arkadaşım bende n95 8gb var yüklemeye çalışıyorum ama destekelnmiyor uyarısı alıyorum neden acaba yardımcı olursan sevinirim tşk.
alparslan1650 Üye abi n73 de olmuyo msn verim beni ekle yardım edermisin edersen sevinirim sis purag ramlarınıda açmıyo neden msn de yardım et alparslan1650@hotmail.com
abi n73 de olmuyo msn verim beni ekle yardım edermisin edersen sevinirim sis purag ramlarınıda açmıyo neden msn de yardım et alparslan1650@hotmail.com
evren3461 Üye Konu Sahibi alparslan1650' Alıntı: abi n73 de olmuyo msn verim beni ekle yardım edermisin edersen sevinirim sis purag ramlarınıda açmıyo neden msn de yardım et alparslan1650@hotmail.com Genişletmek için tıkla ... N73 e uyumlu değilki.. --------------- Ekleme --------------- fullint61' Alıntı: hangi formatları oynatıyo kardeş bu? Genişletmek için tıkla ... avi formatında.. --------------- Ekleme --------------- cey35' Alıntı: arkadaşım bende n95 8gb var yüklemeye çalışıyorum ama destekelnmiyor uyarısı alıyorum neden acaba yardımcı olursan sevinirim tşk. Genişletmek için tıkla ... uyumlu değil..
alparslan1650' Alıntı: abi n73 de olmuyo msn verim beni ekle yardım edermisin edersen sevinirim sis purag ramlarınıda açmıyo neden msn de yardım et alparslan1650@hotmail.com Genişletmek için tıkla ... N73 e uyumlu değilki.. --------------- Ekleme --------------- fullint61' Alıntı: hangi formatları oynatıyo kardeş bu? Genişletmek için tıkla ... avi formatında.. --------------- Ekleme --------------- cey35' Alıntı: arkadaşım bende n95 8gb var yüklemeye çalışıyorum ama destekelnmiyor uyarısı alıyorum neden acaba yardımcı olursan sevinirim tşk. Genişletmek için tıkla ... uyumlu değil..
Arikuluka Üye Saol kardeş şunu diyeceğim.Ekran yeşildi ya ilk bakışta maxrix filmi sandım Paylaşım için teşekkür ederim.
Saol kardeş şunu diyeceğim.Ekran yeşildi ya ilk bakışta maxrix filmi sandım Paylaşım için teşekkür ederim.