dvd-romum calismiyor :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anet01

Üye
    Konu Sahibi
dvd-romum calismiyor :(
laptop kullaniyorum fakat ne dvd nede cd calismiyor herhangi dvd veya cd taktigim zaman bilgisayarim donuyor sorun neyden kaynakli olabilir toshiba kullaniyorum?

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
okuyucu gözde çizik olabilir belki.

anet01

Üye
    Konu Sahibi
ama hic bir sekilde lense dokunmadi sadece bir kere gozluk beziyle sildim ama ondan sonra calisiyordu eger cizikse yenisini mi almam gerek? :(

ugur1000

ugur1000

Üye
garanti varsa garantiye yolla benim nb de orjinal cd leri okumuyodu sonra servisde değiştiler ;)

anet01

Üye
    Konu Sahibi
malesef yurt disindan almistik garantisi 1 yildi ve bitti :( turkiyede ayni parcayi bulabilirmiyim yada servise gondersem buyuk bi ucret alirlarmi?

ugur1000

ugur1000

Üye
pc markan ne ki fiyatı şunla karşılaştırabilirsin

• Beğen
Tepkiler: anet01

anet01

Üye
    Konu Sahibi
Toshiba satellite l655d-s5050

- - - Eklendi - - -

pc markan ne ki fiyatı şunla karşılaştırabilirsin
verdigin link uymaz sanirim :(

ugur1000

ugur1000

Üye
62 $ :) servisi ara sen en iyisi ;)

• Beğen
Tepkiler: anet01

Jussive_

Üye
Zamanla iyi bakılmazsa bozulabiliyor.isminin ne olduğunu hatırlamıyorum ama bir tane okuyucu almıstım usbyle bağlantı kurup onun içine takiyordum gayet seri bir şekilde okuyordu.Tam anlatamadım ama link bulursam atarım :) Ayrıca benim dediğim her bilgisayar için uygun ve çok pahalı değildi sanırım 50 tl 'yi aşmaz .

anet01

Üye
    Konu Sahibi
Zamanla iyi bakılmazsa bozulabiliyor.isminin ne olduğunu hatırlamıyorum ama bir tane okuyucu almıstım usbyle bağlantı kurup onun içine takiyordum gayet seri bir şekilde okuyordu.Tam anlatamadım ama link bulursam atarım :) Ayrıca benim dediğim her bilgisayar için uygun ve çok pahalı değildi sanırım 50 tl 'yi aşmaz .
buldugunuzda mesaj atarsaniz iyi olur tesekkurler simdiden :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt