Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dvd-romum calismiyor :(
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anet01
Üye
Konu Sahibi
dvd-romum calismiyor :(
laptop kullaniyorum fakat ne dvd nede cd calismiyor herhangi dvd veya cd taktigim zaman bilgisayarim donuyor sorun neyden kaynakli olabilir toshiba kullaniyorum?
turaniaCCC
Üye
okuyucu gözde çizik olabilir belki.
anet01
Üye
Konu Sahibi
ama hic bir sekilde lense dokunmadi sadece bir kere gozluk beziyle sildim ama ondan sonra calisiyordu eger cizikse yenisini mi almam gerek?
ugur1000
Üye
garanti varsa garantiye yolla benim nb de orjinal cd leri okumuyodu sonra servisde değiştiler
anet01
Üye
Konu Sahibi
malesef yurt disindan almistik garantisi 1 yildi ve bitti turkiyede ayni parcayi bulabilirmiyim yada servise gondersem buyuk bi ucret alirlarmi?
oooovv bunu satar uzerine para koyup yeni alirim daha iyi en iyisi servis ciddende
Jussive_
Üye
Zamanla iyi bakılmazsa bozulabiliyor.isminin ne olduğunu hatırlamıyorum ama bir tane okuyucu almıstım usbyle bağlantı kurup onun içine takiyordum gayet seri bir şekilde okuyordu.Tam anlatamadım ama link bulursam atarım Ayrıca benim dediğim her bilgisayar için uygun ve çok pahalı değildi sanırım 50 tl 'yi aşmaz .
Zamanla iyi bakılmazsa bozulabiliyor.isminin ne olduğunu hatırlamıyorum ama bir tane okuyucu almıstım usbyle bağlantı kurup onun içine takiyordum gayet seri bir şekilde okuyordu.Tam anlatamadım ama link bulursam atarım Ayrıca benim dediğim her bilgisayar için uygun ve çok pahalı değildi sanırım 50 tl 'yi aşmaz .