Dvd Okuma

Sponsorlu Bağlantılar

Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
Dvd Okuma
Arkadaşlar , az önce eve geldim.PC Net ve Byte Dergilerini aldım.

Artık tüm dergiler CD yerine DVD vermeye başlamış , malum PC Net ve Byta da öyle.

Asıl olana gelirsek , bendee DVD Rom yok bir şekilde bu DVD'leri CD Rom veya CD RW'da okutabilir miyiz ?

a21a

a21a

Emekli Yönetici
bu mümkün değil sanırım... artık dergiler dvd veriyor diye az önce aldığım dvd rw i tam 3 saattir
bilgisayarıma tanıtmaya çalışıyorum. teknik bir sorun vardı hallettim.. galiba dvd sürücü farz oldu gibi. teknoloji hızla ilerliyor.

Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
Malesef dediğin gibi DVD alma zamanı geldi

hzrcn

Üye
Gökhan43, Dvd-Rom Geldi Geçiyor..Warsa Yoksa DVD-RW Nec Ve Philips Tavsiyemdir

a21a

a21a

Emekli Yönetici
üstte dediğim gibi dvd rw aldım.. marka LG.. daha önceden LG kullandım bir sorun yaşamadım hem biraz ekonomik. yalnız harika bir şey olduğunu söyliyeyim ..bir dvd diskte tam 5 GB lik dosya var..
bak bak bitmiyor.. görüntüler muhteşem..

not: pc net 100cü sayısını vermiş.. kaçırılmaz içerik var dvd de..

hzrcn

Üye
a21a, Unutmaki Dual-Layer Dvd-Rw'lar 25Gb'lık Cd Yazabiliyor..Dual Layer Almaya Özen Gösterin..25Gb'lık Cd=17YTL

Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
Evet PC-Net de süper CD vermiş ama açamıyorum

Evet PC-Net de süper CD vermiş ama açamıyorum

RockFord Fosgate

Üye
walla ben nec aldım daha dun !!!!dvd-rw dual layer 46 bılmem kac baya ıyı pıyasanın en ıyısıymıs bende pcnet ın 100.sayı ozelını aldım ve dvd sı super!!!4.7gb heressey war ıcında 40 tane tam surum yazılım fılam mutlaka alın!!!

hzrcn

Üye
RockFord Fosgate, Donanımcılar(Vede Ben:)) En İyi Dvd-Rw'ın Nec Olduğunu Söylüyor..Artı; Dual Layer Alman Çok İyi..Birde Önbellek Warsa..Rwiter Birde Taşınıbilirse..OFF!!Harika

a21a

a21a

Emekli Yönetici
bir şey sorayım arkadaşlar.. marka LG dedim üzerinde super multi dvd writer yazıyor.. zaten bunlar kutuda falan değil.. bahettiğiniz dual layer olup olmadığını nasıl anlayacağım

hzrcn

Üye
Parasına Göre Anlarsın Cidden Bilmiyorum..Fakat Dual Layer Rwiter'lar En Az 60$+KDv (En Ucuzu..)

hzrcn

Üye
Madem Kutusu Yok; Şöyle De Anlayabilirsin: (Örneğin: LG 4163B) Kendi Rwiter'ının Modelini Yazarak Özelliklerine Ulaş.Şu Şekil Hızlarını Görecesin:

Yazma Hızı 4X (DVD+R Double Layer), 16X (DVD+R), 16X (DVD-R), 3X-5X (DVD-RAM), 40X (CD-R)

Örneğin Bu Writer: 4x Hızında Double Layer Olarak, 16x Hızında 4.7Gb'lık Dvd Olarak(+,-), 40x Hızında Da Normal 700Mb'lık Cd Olarak Yazıyormuş..

Umarıım Yardımcı Olmuşumdur.İstersen Modelini Söyle Ben Halledeyim

Dvd-R, Dvd+R; 4.7Gb
Dvd-Ram; 8Gb
Dvd+R Layer; 25Gb

RockFord Fosgate

Üye
walla ben 115 mılyona aldım !!!!!super alet herkese tavsıyem NEC tır!!!

a21a

a21a

Emekli Yönetici

<span style="color:#660000">işte benim dvd rw.. hala dual layer mi anlamadım. fiyatı: 85 ytl idi. ben 72 ytl ye aldım.(arkadaştan)</span>

<span style="color:#666600">yukarıdaki yazı bir derginin internet sitesinden alıntıdır</span>

RockFord Fosgate

Üye
gayet guzel ıyı almıssın&#33;&#33;&#33;gule gule kullan&#33;&#33;teknosada 77mılyondu&#33; sen ıyı almısın yanı normal&#33;&#33;bende bostanlıda zz computer war oradan aldım&#33;&#33;

hzrcn

Üye
Eğer Doğruysa; Dual Layer..Fakat Yavaş Yazar.2x Filann

Arkadaşım; Bulduğum Bilgilere Göre Dvd-Rw Dual Layer Olarak 4x Hızında Yazıyor..

a21a

a21a

Emekli Yönetici
valla içim rahat etmedi..aradım. sordum. arkadaşın vasıtası ile almıştım. 4x miş. hatta 8x disk bulsam mükemmel hızlı yazacakmış..

Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada a21a hayırlı olsun , biraz geç oldu ama

a21a

a21a

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(Gokhan43 &#064; Jan 3 2006, 09&#58;56 PM) [post=244230]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Bu arada a21a hayırlı olsun , biraz geç oldu ama
[/b][/quote]

senin dediğin gibi son zamanlarda dergiler hep dvd vermeye başladı.. arkadaşım gel sanada birtane verelim demişti. aldım.. 3 saatte zor taktım .teknik bir sorun oldu.. siteyede geç girdim bu yüzden. şu an en fonsiyonel olduğunu söylemişti.. dual layer mi değilmi araştırdık arkadaşlar sağolsunlar.. DUal Layer çıktı

teşekkür ederim

Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
Darısı başıma

Takipçi Satın Al

Üst Alt