dvb vıewer Turksat 2A/3A

Sponsorlu Bağlantılar

bocek42

Üye
    Konu Sahibi
dvb vıewer Turksat 2A/3A
dvb vıewer ın kanal listesine Turksat 2A/3A uydusunu nasıl ekleyebılırız bu konuda bılgısı olan arkadaslardan yardım rıca edıyorum

• Beğen
Tepkiler: bayram0, sezar78, uhece ve 1 kişi daha

ahmet3418

ahmet3418

Üye
1-Öncelikle Sistem tepsisinde yer alan SS2 simgesine sağ tık ile setup' a girip oradan turksatı eklemelisin. sonra kanalları tek tek scan yapıp kaydederek Program files\Technisat Dvb.. klasöründe yer alan db klasörüne kaydetmiş olursun.
2-Dvb Viewer' e açıp Kanal listesi-Channel List penceresinin altındaki içeri al-import butonuna tıkla..Program files\Technisat Dvb.. \db\içindeki yeni olşan dosyaları import et. Olay tamamdır.

canfes

canfes

Üye
dvb vıewer Turksat 2A/3A linkleri kontrol edin yada silin teşekkür ederim

msert95

Üye
çok saoaoll

alizel

Üye
slm arkadaslar ben pcde sky star2 tv kartı kullanıyorum yenı frekanslar sonrasında show atv gibi kanalları izleyemıyorum ne yaptıysam bir türlü frakansları ayarlayamadım frakansları tam ayarlıyorum ama bir türlü kayıt edemıyorum bu işi bilen varsa yardım ederse çok sevınırım ayrıca bılmemız gerekn ipucları şimdiden ilginiz için tşkler

sezar78

Üye
Saol arkadasım

ardasa1963

Üye
teşekkurler

datasoft__63

Üye
skystar için progdvb programını kullan
nasıl ki en iyi müzik calar winamp
en iyi sıkıstırma prog. winrar
ise skystar içinde en iyisi progdvb dir

progdvb türkce olup hazır güncel kanal paketini indir direk içine channel klasörüne at tamam dır
daha 2 saat kanal tarama
ayrıca pip thimeshift ve yüksek kalitede kayıt yapma imkanı
ayrıca program ayda bir güncelleniyorr
in iyisi buuuuu....

or-ay

Üye
1-Öncelikle Sistem tepsisinde yer alan SS2 simgesine sağ tık ile setup' a girip oradan turksatı eklemelisin. sonra kanalları tek tek scan yapıp kaydederek Program files\Technisat Dvb.. klasöründe yer alan db klasörüne kaydetmiş olursun.
2-Dvb Viewer' e açıp Kanal listesi-Channel List penceresinin altındaki içeri al-import butonuna tıkla..Program files\Technisat Dvb.. \db\içindeki yeni olşan dosyaları import et. Olay tamamdır.
iyide deddiğiniz yerde turksat 1c 42 e yok

osiman84

Üye
sagol kardeş

mayko33

Üye
msert95

İsim: asdf
Aldığı Teşekkür: 0
Telefon: nokia 6070​
çok saoaoll

--------------- Ekleme ---------------