Düz Saçlar.

Sponsorlu Bağlantılar

RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
Düz Saçlar.
Merhaba arkadaşlar. Daha önce konu açmıştım saçlarımı nasıl eskisi gibi düz yaparım diye genel olarak ya 0 a yada 3 e vurdurarak diyenler oldu. Çevremdeki kişilerede sordum 0 a vurdursam düz çıkarmı diye herkez evet dedi gittiğim berberler falanda öyle dedi ama ben gene sormak istedim size şimdi ben saçlarımı 0 a vurdursam düz olarak çıkarmı ?

ümran

Üye
bence düz çıkmaz

man20

man20

Üye
düz çıkma ishtimali %50

Symbianize

Symbianize

Üye
Yamuk mu çıkıyo ? Kel olduğumdan bilmiyorum bu işleride

Febris

Febris

Üye
Hahaha valla riske atma kendini :D

- - - Eklendi - - -

Nasilsa oyle cikar yine

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Saçlarına glad yaptır.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
direkt kazıttr

RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
Saçlarım gür. Bu arada @1STayTRue35 glad ne oluyo ?

sincarezindan

sincarezindan

Üye
çıkmaz bence

Türe

Türe

Üye
Kisa kestir olabildiğince hatta kazit. Benim saclarim kivirciga yakin dalgali ama kisa kestiriyorum hem saclarim kivrilmiyo hem rahat sekil aliyor.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
kardeş kestirmeye gerek yok. en az her gün aşırı fön çek, hep fön cek, saçın o şekli alacaktır.

RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
codblackops2

codblackops2

Üye
bir arkadaşım sırf düz çıkmas için kafasını 0a vurdu 2 hafta boyunca 3 günde bir jiletledi.saçı ilk başta odun gibi sertti ve yamuk çıkıyordu.jiletten sonra ise gene odun gibiydi ama biraz düzleşmişti :naughty: benim saçlar ise yumuşacık böyle pamuk gibi doğuştan olması lazım bi de rüzgar çıktı mi dalgalanıyor :kro2:

Türe

Türe

Üye
bir arkadaşım sırf düz çıkmas için kafasını 0a vurdu 2 hafta boyunca 3 günde bir jiletledi.saçı ilk başta odun gibi sertti ve yamuk çıkıyordu.jiletten sonra ise gene odun gibiydi ama biraz düzleşmişti :naughty: benim saçlar ise yumuşacık böyle pamuk gibi doğuştan olması lazım bi de rüzgar çıktı mi dalgalanıyor :kro2:

:cool

RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
Ömer ne güzel söylemişsin işte tam benim istediğim türden ya kıskandım şimdi :D :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt