düz N95 kaç gb hafıza kartı destekler ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DERBEDER-34-

Üye
    Konu Sahibi
düz N95 kaç gb hafıza kartı destekler ??
bugün baktım sahibindende bir satıyordun n95 8gb hafıza kartı takmış.. kaldırıyormu bilen varmı arkadaşlar??

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
16 gb bile destekler ama kasar 8gb yi çok rahat kaldırır...

ediesel

Üye
Bende n95 düz var şuanda 8GB micro sd kullanıyorum

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
arkadaşlar nokia onaylı hafıza kartlarını kullanmanızı tavsiye ederim. başka hafıza kartları da oluyor fakat belirli bir zaman sonra sorun çıkarabiliyor kilitlenme donma vs.. 2gb geçmemenizi tavsiye ederim telefonunuzun rahat çalışması için ben 4gb denedim kastı ve uygulamaları kendi kendine sildi en üst versiyon olan 31.0.017 olmasına rağmen gene de karar sizin saygılar

ediesel

Üye
Bu takılma olayının telefonun sisteminin güncelliği ile olduğu kadar hafıza kartının okuma ve yazma hızıyla ilgili olduğunu da hatırlatırım. Şahsen benim kullandığım hafıza kartının yazma ve okuma hızları yüksek ve sistem güncellemesi en son olduğundan hiçbir sorun yaşamıyorum

Lacoste

Lacoste

Üye
yuruyun gidin be kasıyomuşmuş.. 31.0.017 versiyona sahibim, trandscend class6 8gb micro sd kartım var kasma fln yok çok gzl çalışıyo 16 gb kullanan da gördüm ama kasıp kasmadığını incelemedim, nokia biz n95 8gb veya n96 alalım diye sölemiyo 8gb desteklediğini, class6 kart alın gayet sorunsuz kullanın bimeksten almıştım 45 tlye 6 ay kadar önce

Symbiont

Üye
32 gb ı bile geçer s60 ın faydası yeterki class6 olsun

devilmy

devilmy

Üye
arkadaşlar nokia onaylı hafıza kartlarını kullanmanızı tavsiye ederim. başka hafıza kartları da oluyor fakat belirli bir zaman sonra sorun çıkarabiliyor kilitlenme donma vs.. 2gb geçmemenizi tavsiye ederim telefonunuzun rahat çalışması için ben 4gb denedim kastı ve uygulamaları kendi kendine sildi en üst versiyon olan 31.0.017 olmasına rağmen gene de karar sizin saygılar
bende 4 gb kullanıyorum hiçde kasma olmuyor

hüdaverdipırtık

hüdaverdipırtık

Üye
ya bendede N95 (v31.0.017) var. buna 8GBlık hafıza kartı almak istiyorum. N95i 8GB hafıza kartıyla kullanan arkadaşlar bir sorun çıkıyor mu?
bide nasıl hafıza kartı almam gerekir? yüksek çözünürlüklü MicroSD(HC) alsam iyi olur mu?

Symbiont

Üye
HC Hd değildir HC: hıgh Capasity nin Kısaltılmışı Yani Yüksek hafıza demek class 6 almalısın yavaş olur yoksa anl_tr ye danış o sana yardımcı olacaktır

hüdaverdipırtık

hüdaverdipırtık

Üye
bugün teknosada falan baktım hafıza kartlarına üzerlerinde hiç class falan yazmıyor. nerden anlıyacaz hafıza kartının class6 olup olmadığını?

Symbiont

Üye
Kutuda Yazar Teknosa da Zor Bulursun

hüdaverdipırtık

hüdaverdipırtık

Üye
peki sandisk iyimi önerebileceğiz model var mı?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sandisk çok güzel ben 3-4 yıldır kullanırım hiçbir sorun olmadı..

Ugurd08

Ugurd08

Üye
ben 4 gb kullanıyorum ama kasıyor yaa :(

MSTF1981M

Üye
:naughty:n95

--------------- Ekleme ---------------

tlf n 95 v20.0.015- 4gb hafıza kartı almak istiyorum acaba sorun çıkarmı yardımcı olurmusunuz.teşekkürler

Kingmortall

Kingmortall

Üye
4 gb tak fazla takarsan çok donma olur fazla kaldırır tabi 16 gb ye kadar ama çok kasar en iyisi 4 gb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...