Duyuru!! Turkcell Bedava TV!!!...

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Duyuru!! Turkcell Bedava TV!!!...
Merhaba.

Konu başlığını bu şekilde almanın nedeni dikkat çekmek ve herkesin bu konuya bakmasını sağlamak içindir.

Forumda bugün ve geçmiş zamanlarda bedava tv izlenebileceğini söyleyen yeni üyeler konu açmaktadır. Gerçekte böyle birşeyin mümkün olmadığını ve bu şekilde yollayacağınız mesaj sizlere zarar vereceğinden böyle şeylere inanmamanizi istiyoruz. Bu şekilde yeni üyelerin, yeni açtığı konuları yüksek rütbeli veya yetkili bir kişi onaylamadan inanmamanizi istiyoruz. Özellikle yeni üyelerin açtığı şüpheli mesajlarda çok dikkatli olmanızı önemle istiyoruz.

MAXICEP YÖNETIMI > OFLURECEP

Tepkiler: sekom52, cimobmlu_53, orhan1618 ve 10 diğerleri

Consul9

Üye
uyarı için saolasın

Turkcellden ilk defa duydum böyle bişeyi

bencede önüne gelen birşeyler yazıyor burası seviyeli bir forum

Catty

Emekli Yönetici
Benim şikayetlerimde vardı sanırım ,Sağol kanka

Evet bugün gördük son bi tane konu.. Uyarı için saol ama ne yalan söyleyeyim konu başlığını görünce heyecanlanmadım değil

aslında belirli (üsteğmen,yüzbaşı vb) rütbelerin altındakilerin konu açması yönetici onayı ile olabilir

pegasus7

Üye
Uyarılarınızı her zaman takdir ediyorum. Çook teşekkür ederim bu konuda aydınlattığınız için

Mehmet

Emekli Yönetici
cok iyi olmuş herkez dikkatli olsun

görünce gerçekten bedava tv war sandım uyarı için teşekkürler

fbdr1907

Üye
bizi uyardığın içi teşekürler oflu kardeş

hepsi kendini düşünüyor saol paylaşım için...

dünde ben gördüm o konulardan birini direk msj yazdım konu silinsin ve konuyu açan üye siteden atılsın die

o sırad oflu kardeş buralardaydı o sildi sanırım

gijbaba

Üye
sağol kardeş uyardığın için

böle bişi vr ama benim televizyonum bedava türkcellde bilip bilmeden asıl siz yorum yapmayın

Evet Mod Dogru söyliyorsunda bizim gibilerin gözü açık olmalı