duygusal ifadeler soru?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ucantcme

Üye
    Konu Sahibi
duygusal ifadeler soru?
arkadaşlar mesaj yazarken duygusal ifadeleri açınca kasıyo ben de sımgelerden tek tek yapıyorum smileyleri ama zor oluyor sorum şu ki mesela .d yazınca 'a karşılık gelen smiley çıksn çıksın istyorum bunu yapabiliyor muyuz? Teşekkurler.

onun için mode varsa yayınlayın sis pack yapın indirelim

cyber

Üye
linke falan ne gerek var anlayamadım seöeneklerden girmek istemiyormuş kodları ezberlemiş direk yazarsa smileyler çıkar ne var bunda yani örn; : ) =>

ucantcme

Üye
    Konu Sahibi
öyle de : koy ) yap uzun iş daha pratık olur dye söylyorum yani yıldıza basmadan kullanılcak yeni kısayol atayamaz mıyız

yok galiba sırf mesajlarda bunun yüzünden smile koymak istemiyor cnm

ucantcme

Üye
    Konu Sahibi
üşeniyor insan :

TeAmo42

Üye
valla ben t9 la yazıyorum t9 a yeni kelime ekle ye giriyorum : D Yapıp kaydediyorum. Sonra 1 e ve d ye basınca oluyor.

Tepkiler: CanKartaL
siz kendi telefonunuzda .d yapınca çıkacak şekilde ayarlasanız bile karşıdakinde yine .d şeklinde görüneceğini unutuyosunuz sanırım

Tepkiler: CanKartaL ve mehmetemin90

ucantcme

Üye
    Konu Sahibi
siz kendi telefonunuzda .d yapınca çıkacak şekilde ayarlasanız bile karşıdakinde yine .d şeklinde görüneceğini unutuyosunuz sanırım

ibretlerdeyim güzel tespit reyiz ama ya da neyse smileyler kasmayncaya kadar bekleriz

CanKartaL

Emekli Yönetici
dikey qwert klavyede rakama geçiyorum : ) yapıyorum duygusal simgeye girip seçmekten daha kolay geliyor şuan smileydeki kasma olayı ise cabası... muhtemelen kasma çözülür ama ben qwert ye alıştım

bende swype'cı oldum onda ifadeler daha kolay gibi

t9'da kolay evet onun dışında çözüm yok bildiğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...