Duvar kağıtları hakkında soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

groupertekin

Üye
    Konu Sahibi
Duvar kağıtları hakkında soru
Merhabalar.arkadaşlar telefonu aldığım zamandan beri fabrika çıkışında yüklenen duvar kağıtları yok ama arkadasınkin de duvar kağıtları,örnek video falan var.benimkinde olmamasının nedeni nedir? Telefonum sıfır ve kutusunu ben açtım.

_ardaa

_ardaa

Üye
Sen ne zaman aldın telefonu ve arkadaşın ne zaman aldı, eğer sen anna yüklü aldıysan Nokia anna da birçok şeyden kıstı maalesef o yüzden olabilir.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
anna da duvar kağıtları nedense gelmiyor..anna yüklü c6-01 ve c7lere baktım onlarda da yok.. pr 1.2 de geliyordu yüklü şekilde ama neden böyle bir kısıtlamaya gittiler anlamadım..

SilentOne

SilentOne

Üye
adamlar artık neyinpeşindeyse

_ardaa

_ardaa

Üye
Anna da çok şeyden kıstılar ama duvar kağıtlarını hangi mantıkla çıkardılar anlamak zor, gerçi pr1.2 orjinal içeriği sitede mevcut duvar kağıtları videolar temalar vs hepsi var.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​her halttan kısıyorlar nedense böyle böyle symbian cücük kadar kalacak :D

_ardaa

_ardaa

Üye
Öyle duvar kağıdı video dan falan kıssa sorun değil içinde ki özelliklerden kısmasın yeter:) mesela klavyeyi küçülttüler artık alfasayısal klavyede bile yazarken hata yapıyorum pr1.2 de ne güzeldi nerdeyse bakmadan yazıyordum şimdi bakarak bile yanlış yazıyorum:D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Oviden güncellerseniz böyle olur tek çözüm naviden flash dosyalarını ve en altta 500 mb olan memcard contenti indirip flash atın hepsi geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt