Duvar Kağıdı [Yardım]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
Duvar Kağıdı [Yardım]
Çoğu android telefonda olduğu gibi duvar kağıdı yerine küçük animasyonlar (akvaryum v.s ) koyma imkanımız var mı? Çok hoş duruyorda... :D

----------Eklendi @ 15:22:38 ---------- Yazıldı @ 15:07:26 ----------

Cevap ?

----------Eklendi @ 15:51:08 ---------- Yazıldı @ 15:22:38 ----------

Bilen yok mu :S

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
up :/

----------Eklendi @ 19:17:59 ---------- Yazıldı @ 19:11:12 ----------

Gerçekten kimse bilmiyor mu :/

SuaT6027

SuaT6027

Üye
symbian^3 serisinde henüz animasyon çzelliği yok kardeşim.. konulamaz.. bellede bile yok hala malesef...

qsaw

qsaw

Üye
şarj israfı bunlar :D

• Beğen
Tepkiler: -omer-

esatgelmedi

Üye
ilk sürümde ekran koruyucu olarak animasyon ayarlanabiliyordu. ayarlarda da böyle bir seçenek vardı ancak sonradan bunu kaldırdılar.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
Zaten gerekli durumda şarj edebilirim şarj aletim hep yanımda önemli olan görsellik ;)

salihk

salihk

Emekli Yönetici
ilk sürümde ekran koruyucu olarak animasyon ayarlanabiliyordu. ayarlarda da böyle bir seçenek vardı ancak sonradan bunu kaldırdılar.
belle için birşey diyemicem ama anna yazılımında bu özellik mevcut ayarlar = temalar = ekran koruyucu =animasyon. animasyon dosyasını secip en fazla 1 dakika gib bir süre ekran koruyucu olarak kullanabiliyoruz

----------Eklendi @ 18:00:49 ---------- Yazıldı @ 17:59:58 ----------

Hareketli resimler Formatı ise .gif olmalı

Türe

Türe

Üye
Yazık sıze o telefonlara anımasyon hos olabılırdı :)

esatgelmedi

Üye
belle için birşey diyemicem ama anna yazılımında bu özellik mevcut ayarlar = temalar = ekran koruyucu =animasyon. animasyon dosyasını secip en fazla 1 dakika gib bir süre ekran koruyucu olarak kullanabiliyoruz

doğrudur anna yı çok kısa bir süre kullanıp belle ye geçtim. o yüzden bilmiyordum. çok inceleme fırsatım olmadı anna yı. açıkçası belle de ihtiyaç da hissetmedim.

• Beğen
Tepkiler: salihk
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt