Duvar kağıdı tam ekran olmuyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kul55

kul55

Üye
    Konu Sahibi
Duvar kağıdı tam ekran olmuyor
Telefonum e60 resimler tam ekran olmuyor. Fswp programı çalıştırmıyor telefon hep sertifika hatası veriyor. Biraz araştırmalarım sonunda anladım ki e60 işletim sistemi o programı kaldırmıyormuş. Onun gibi başka program lazım yada o programın benim telefona uyumlusu. cevaplarınızı bekliyorum

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Sertifika Hatası İle Sistemin Kaldırmaması Farklı Şeyler, Sertifika Hatası Çözümü Hack Yapmaktır.. Sistemin Kaldırmaması İse, Senin Kullandığın Telefon S60v3 Serisi, Sen Eğer S^3 Bir Uygulama Yükleme Yaparsan O Zaman Sistemin Kaldırmaz...

ahmetucar0000

Üye
Bu kadar yazıyı okuyamadım özet geçsen :D

gokotu

gokotu

Üye
Yani N8 diğer telefonları gıdıklar demiş

kul55

kul55

Üye
    Konu Sahibi
Sertifika Hatası İle Sistemin Kaldırmaması Farklı Şeyler, Sertifika Hatası Çözümü Hack Yapmaktır.. Sistemin Kaldırmaması İse, Senin Kullandığın Telefon S60v3 Serisi, Sen Eğer S^3 Bir Uygulama Yükleme Yaparsan O Zaman Sistemin Kaldırmaz...
Telefon hackli zaten (ki hackli olmasına rağmen bazı programları kaldirmiyor ) ama sertifika hatasi veriyor sertifikalısi varsa link atar misin birde onu deneyeyim. - - - Eklendi - - - Ayrıca aposaka dediklerin ile benim sorun arasında bir bağlantı bulamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt