duvar kağıdı ile ilgili bir soru?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

saykoefsanesi

Üye
    Konu Sahibi
duvar kağıdı ile ilgili bir soru?
S.A

bende nokia 6600 var ve bir tema kullanıyorum duvar kağıdını bu temanın kendi duvar kağıdı değil de kullanıcı tanımlı yani kendi istediğim bir fotoğrafı duvar kağıdı yapınca fotoğraf ekranı kaplamıyo , ortalıyo nasıl tüm ekranı kaplamasını seçebilirim

schumici

schumici

Üye
sanırım resim boyutuyla ilgili olabilir. telefonun ekranının yükseklikxgenişlik oranına uygun bi resim koyarsan görünebilir belki. ama programsal bişeyse ne kadar oranlı resim koysanda yinede resim ekranı kaplamayabilir. o yüzden telefonunun ekranına orantılı bi resim koymayı deneyelim bi biz önce:oke:

saykoefsanesi

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler bilgi için

bir sorum daha olacak ben bu fotoyu arkadaştan almıştım o yüzden böle oldu sanırım peki bu fotonun büyüklüğü ile nasıl oynarım ya da sanki kendi telefonumdan çekmiş gibi nasıl yaparım?

--------------- Ekleme ---------------

acil bir durum yardım eder misiniz

schumici

schumici

Üye
istersen resmi bilgisayara atıp en basitinden microsoft office picture manager ile ekranına uyacak şekilde kenarlarını kırpabilirsin. inşallah bu şekilde işe yarar:oke:

saykoefsanesi

Üye
    Konu Sahibi
sana çok teşekkür ederim sadece sen ilgilendin + rep olsa da versem diyom :) ama benim resmi kırpmam gerekmiyo aksine boydan küçüültüp enden genişleymem gerekiyo o da biraz zor çünkü o dediğin yerde resmi boyurlandır da var ama standart boyutlar var yani boy kısalınca en de kısalıyo ama genede çok teşekkür ederim

schumici

schumici

Üye
sana çok teşekkür ederim sadece sen ilgilendin + rep olsa da versem diyom :) ama benim resmi kırpmam gerekmiyo aksine boydan küçüültüp enden genişleymem gerekiyo o da biraz zor çünkü o dediğin yerde resmi boyurlandır da var ama standart boyutlar var yani boy kısalınca en de kısalıyo ama genede çok teşekkür ederim
çok teşekkür ederim dostum keşke tam anlamıyla yardım edebilseydim. ben yinede bi araştırırım eğer o tarz bişeyle karşılaşırsam seni bilgilendiririm sen hiç merak etme. inşallah istediğin olayı gerçekleştiririz. kolay gelsin iyi forumlar:oke:

kaan0

kaan0

Üye
evet microsoft office picture de resmi yeniden boyutlandır var ordan yapabilirsin bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt