hakaret mi iltifat mı çözemedim ama bana ne kastediyorsan 2 katı sana gelsin haydar :ehe :tşk:
haydaravısyon Üye codblackops2' Alıntı: hakaret mi iltifat mı çözemedim ama bana ne kastediyorsan 2 katı sana gelsin haydar Genişletmek için tıkla ...
codblackops2' Alıntı: hakaret mi iltifat mı çözemedim ama bana ne kastediyorsan 2 katı sana gelsin haydar Genişletmek için tıkla ...
İhtiyar007 Üye achambo' Alıntı: haydar battın Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - haydaravısyon' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
achambo' Alıntı: haydar battın Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - haydaravısyon' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
Oğuzhan Üye iyavuzoz' Alıntı: lumia 920 istiyodum 520 geldi.. Boyle de mutluyum Genişletmek için tıkla ... Lumia 920 istiyordum. Hiçbir şey gelmedi. Hala 5800'la devam...
iyavuzoz' Alıntı: lumia 920 istiyodum 520 geldi.. Boyle de mutluyum Genişletmek için tıkla ... Lumia 920 istiyordum. Hiçbir şey gelmedi. Hala 5800'la devam...
.caner. Üye Iphone 4 istiyordun aldım, 4s istedim aldım One X istemedim aldım s3 istedim aldım s4 istedim aldım Note 3 istiyorum alamadım
Iphone 4 istiyordun aldım, 4s istedim aldım One X istemedim aldım s3 istedim aldım s4 istedim aldım Note 3 istiyorum alamadım