matchless
Üye
-
Konu Sahibi
-
Eylül başı gibi Türkiye'ye gelecek, üç operatör de 1399 tl üzerinden satışa sunacak. Aman abi alma kendi Romlarını koyarlar şimdi uğraşırsın ileride bence git Nokia Shoptan al en temizi
arkadaşımız Rusya'dan katılıyor
bıde o var ısde telefonu acdım kurcalamaya calısdım bıraz ama onundekı ekran koruyucusndan pek bırsey gorunmuyor. ve lanet yııne turkce dıl yok.. Xperıa Z de var note 2 dede var sadece nokıaların yurtdısı cıhazlarında turkce yok....
bıde o var ısde telefonu acdım kurcalamaya calısdım bıraz ama onundekı ekran koruyucusndan pek bırsey gorunmuyor. ve lanet yııne turkce dıl yok.. Xperıa Z de var note 2 dede var sadece nokıaların yurtdısı cıhazlarında turkce yok....
- - - Eklendi - - -
bude şu lumıa 1020 neyın nesıdır? konsept mı yoksa varmı boyle bır cıhaz satısda ?
konsept degil gercek. Şu anda satişa ciktigi ulkeler var. Muhtemelen ve buyuk ihtimalle Eylul ayinda Türkiye'de de satişa cikacak. Sanirim ayni tarihlerde Rusyada da satişa cikar.
o sekılde yapınca abı sadece ekran korucusunda pazartesı salı takvım gıbı bazı seylerı turkce gosterıyor.. telefonun ana dılı turkce olmuyor. telefon dılı seceneklerınde turkce yokdu.
- - - Eklendi - - -
ozaman kesınlıkle ben o telefonun satısa cıkmasını beklıyeyım.. wındows la 41mp kamera on numara daha ne olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?