ASC33 Üye DustoJniK' Alıntı: Güncelleme gelecek bir adet rompatcher yaması CPU ve Frekans(Geçişler) için Test ediliyor. Gayet Başarılı..... Genişletmek için tıkla ... bu "1 G Frekans Çözümleri By DustoJniK" yamması tam olarak ne işe yarıyor.
DustoJniK' Alıntı: Güncelleme gelecek bir adet rompatcher yaması CPU ve Frekans(Geçişler) için Test ediliyor. Gayet Başarılı..... Genişletmek için tıkla ... bu "1 G Frekans Çözümleri By DustoJniK" yamması tam olarak ne işe yarıyor.
DustoJniK Üye Konu Sahibi Frekans ayarı yanı geçişler ve Cpu kullanımını maximuma çıkarır. Kasmaları engeller açılış hızlandırır.
Frekans ayarı yanı geçişler ve Cpu kullanımını maximuma çıkarır. Kasmaları engeller açılış hızlandırır.
polluxea♪ Üye hocam ben 2.güncellemeyi beceremedm sanrm..ddiğin gbi dosyayı kendm oluştrup içine attm ama rompacther'dan hangi yamayı aktif edicem ?
hocam ben 2.güncellemeyi beceremedm sanrm..ddiğin gbi dosyayı kendm oluştrup içine attm ama rompacther'dan hangi yamayı aktif edicem ?
tempestshine Üye Bataryanın daha uzun gitmesini sağlarsa gerçekten harika olur.Eline Sağlık dostum harikasın