yaren_dede Üye bilal13' Alıntı: madness kardesımızınden modundan daha guzel mı bu mod Genişletmek için tıkla ... ben onu yükledim bir fark göremedim ama bunda fark belli oluyor
bilal13' Alıntı: madness kardesımızınden modundan daha guzel mı bu mod Genişletmek için tıkla ... ben onu yükledim bir fark göremedim ama bunda fark belli oluyor
yaren_dede Üye altannemre' Alıntı: link i yenilermisin dostum ölü link Genişletmek için tıkla ... link sağlam dostum başka bir tarayıcı ile dene
altannemre' Alıntı: link i yenilermisin dostum ölü link Genişletmek için tıkla ... link sağlam dostum başka bir tarayıcı ile dene
DustoJniK Üye Konu Sahibi Güncelleme gelecek bir adet rompatcher yaması CPU ve Frekans(Geçişler) için Test ediliyor. Gayet Başarılı.....
Güncelleme gelecek bir adet rompatcher yaması CPU ve Frekans(Geçişler) için Test ediliyor. Gayet Başarılı.....
komando04 Üye [COLOR=""][SIZE=""]çok teşekkür ederiz kardeşim başarılarının devamını dileriz çok sağol güzelmiş[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=""][SIZE=""]çok teşekkür ederiz kardeşim başarılarının devamını dileriz çok sağol güzelmiş[/SIZE][/COLOR]
luckysleven Üye tesekkurler ama sadece cpu olani kurabildim .. Digerlerinde yerlesik bilesen hatasi verdi yemin ederim biktim bu sorundan
tesekkurler ama sadece cpu olani kurabildim .. Digerlerinde yerlesik bilesen hatasi verdi yemin ederim biktim bu sorundan
komando04 Üye [COLOR=""][SIZE=""]çok teşekkürler kardeşim gerçekten çok faydalı paylaşımlar bunlar sağol[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=""][SIZE=""]çok teşekkürler kardeşim gerçekten çok faydalı paylaşımlar bunlar sağol[/SIZE][/COLOR]