DustoJniK Nokia C7 Belle Refresh++ FinaL 2013

Sponsorlu Bağlantılar

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
aynen öyle....

Mehmet13570

Üye
çok uğraştım ama yükleyemedim lütfen yardım

blueyes42

Üye
dostum kulaklık sesi hala kısık zor duyuyorum diğer sesler iyi ama kulaklık olmamıs

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Rompatcherden highlevelvolumefix yamasını aktif et kulaklığı tak kullan kardeşim ses yüksek gelecektir..

blueyes42

Üye
tüm yamalar aktif başlangıca da ekli bluetoot lu kulaklık daha önce kullandığım fw de iyiydi

- - - Eklendi - - -

yamalar aktif tekrardan yapınca düzeliyo bir patcher buldum onuda yükledim daha iyi oldu ama aktif olmasına rağmen kapatıp açınca yükseliyo neden böyle

theruhix

Üye
Arkdşlar sosyal ağlar çalışıyor mu ?

Mehmet13570

Üye
nasıl yüklerim acil yardım

nihat özvariş

nihat özvariş

Üye
eline sağlık bu güc dümesi yenide başlat cfw gömlücek şekilde vere bilirmisin şimdiden teşekürler

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
c6-01e olurmuu

selmans

selmans

Üye
Tekrar ellerine sağlık kardeş

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Nokiadan elimi ayağımı çektim. Yapmış olduğum cfw sondur ve sorunsuzdur. Bol kullanımlar.

h!do

Üye
Nokiadan elimi ayağımı çektim. Yapmış olduğum cfw sondur ve sorunsuzdur. Bol kullanımlar.

valla abim son cfw olduguna üzüldüm baska bir cfw kullanıyordum dün gectm bu cfw ye gercekten hakkını vermissin finalin eyvallah başarılı olmuş

afwerker

afwerker

Üye

Kardeşim süper bir CFW olmuş ellerine sağlık ama yalnız kulaklık takılı olunca sesi sona acıyorum az çıkıyor kısarken yükseliyor gibi olup tekrar düşük çıkıyor onu yükseltmek için ne yapabiliriz yada iznin olursa CFW ne Samsung i8510nun ses ayarlarını atmayı düşünüyorum onun bütün symbianlardan yüksek sesi

Anil-D

Anil-D

Üye
bunu c6 01 e yuklemek istiyorum tel coktu olurmu

- - - Eklendi - - -

abi ALLAH RAZI OLSUN senden arama grcim clsmydmu sen sayende clsyo hakkını helal et

h!do

Üye
Kardeşim süper bir CFW olmuş ellerine sağlık ama yalnız kulaklık takılı olunca sesi sona acıyorum az çıkıyor kısarken yükseliyor gibi olup tekrar düşük çıkıyor onu yükseltmek için ne yapabiliriz yada iznin olursa CFW ne Samsung i8510nun ses ayarlarını atmayı düşünüyorum onun bütün symbianlardan yüksek sesi
Cok haklısın kardesim simdi ben söyleyecektim o i8510 un ses ayarlarını atınca düzelirse sende biyere upload edersen bizde mutlu oluruz :) Cok fazla mzik dinliyorum hosuma gitmedi bu durum sanırım cfw değiiştiricem bi çare bulunmazsa buna :/ oysa cok begenmistim cfw yi

Software95

:tşk:

afwerker

afwerker

Üye
Cok haklısın kardesim simdi ben söyleyecektim o i8510 un ses ayarlarını atınca düzelirse sende biyere upload edersen bizde mutlu oluruz :) Cok fazla mzik dinliyorum hosuma gitmedi bu durum sanırım cfw değiiştiricem bi çare bulunmazsa buna :/ oysa cok begenmistim cfw yi

İnşallah kardeşim bende halen i8510 var ve herşeklde düzenliyorum telefonu bi ara c7 nin modlarını ona yapmıştım ekosunu felan ama pek sevmedim sesi düşmüştü telefonun ama bakalım innovun dosyalarıyla yapınca ne çıkacak innov8 symbianlar içinde en iyileri benm gözümde

uribaju

uribaju

Üye
yine senin cfw yi yüklüyorum öncekinde de buradan yüklemiştim teşekkürler cfw için

Üst Alt