Nokiadan elimi ayağımı çektim. Yapmış olduğum cfw sondur ve sorunsuzdur. Bol kullanımlar.
Nokiadan elimi ayağımı çektim. Yapmış olduğum cfw sondur ve sorunsuzdur. Bol kullanımlar.
Cok haklısın kardesim simdi ben söyleyecektim o i8510 un ses ayarlarını atınca düzelirse sende biyere upload edersen bizde mutlu oluruzKardeşim süper bir CFW olmuş ellerine sağlık ama yalnız kulaklık takılı olunca sesi sona acıyorum az çıkıyor kısarken yükseliyor gibi olup tekrar düşük çıkıyor onu yükseltmek için ne yapabiliriz yada iznin olursa CFW ne Samsung i8510nun ses ayarlarını atmayı düşünüyorum onun bütün symbianlardan yüksek sesi
Cok fazla mzik dinliyorum hosuma gitmedi bu durum sanırım cfw değiiştiricem bi çare bulunmazsa buna :/ oysa cok begenmistim cfw yiRompatcherden highlevelvolumefix yamasını aktif et kulaklığı tak kullan kardeşim ses yüksek gelecektir..
Cok haklısın kardesim simdi ben söyleyecektim o i8510 un ses ayarlarını atınca düzelirse sende biyere upload edersen bizde mutlu oluruzCok fazla mzik dinliyorum hosuma gitmedi bu durum sanırım cfw değiiştiricem bi çare bulunmazsa buna :/ oysa cok begenmistim cfw yi
O zamanda ses bozuk çıkıyor kardeşim denedik onu sorun orjinal ayarların değiştirilmesinden kaynaklıBunu yaptınız mı?