DustoJniK Nokia C7 Belle Refresh++ FinaL 2013

Sponsorlu Bağlantılar

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Şarj göstergesini ben kaldırdım kendim için :) Paylaşımda normal :D

MertcaN9

MertcaN9

Üye
değerli dustojnik metro mesaj baloncukları ve de kabuk icon modlamalarını da atarsan tadından yenmez yamada çok teşekkürler şimdiden :) birde barda ki seçme şeyini N9 tarzı kalırsa çok mutlu olurum :D alıştım çünkü :)

COJR3

COJR3

Üye
Navigasyondan ses çıkmaması da düzeltilecek mi? ben sokak adları ile değil normal seslendirme formatında kullanmak isterdim şahsen. :good: Birde hafıza kartı ikonu üst bardan kalksa ne hoş olur. Boşa göze çarpıyor yer işgal ediyor. :islik

reis8001

Üye
DustoJniK yardım eder misin? Flaş atmam gerek team wiever üzerinden yapabilir misin yardım lütfen

emreli01

emreli01

Üye
Navigasyondan ses çıkmaması da düzeltilecek mi? ben sokak adları ile değil normal seslendirme formatında kullanmak isterdim şahsen. :good: Birde hafıza kartı ikonu üst bardan kalksa ne hoş olur. Boşa göze çarpıyor yer işgal ediyor. :islik
aynen hafıza kartı simgesi gereksiz ..
ve hocam bu ses yükseltme dosyalarını verirmsn ve nasıl yapılacagınıda söylermsn?

MertcaN9

MertcaN9

Üye
hocam ne zaman geliyor güncelleme :D

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Yapmıyorum güncelleme falan :)
Hakan kardeşimin cfw sine devam et :D

suskun__enes

Üye
s.a kardesım cfw cok guzell cok begendım sonunda attım tele ama bı sorunum var orjınal kulaklıkla muzık dınledıgmde cok guzel ses cıkarıyordu bu günçellestırmeden sonra senın yazılımı nı yukledım kulaklıktakı ses gıttı hıc duyulmuyor hangı kulaklıgı denedıysem olmuyor bı yardımcı olurmusun bana sımdıden tsk ederım kardesım

kartal47100

Üye
bilal hocam yeni güncelleme ne zaman ??

koray777

koray777

Üye
C7 belle refreshte çalıştığı sabit olan bu modları tek tek nerde bulabilirim acaba? Bi arkadaş refresh uyumlu modlar diye paylaşmış ama kinetik kaydırma gibi bazı modları çalıştıramadım. Cfw yapan arkadaşlardan mod paylaşımı da bekliyoruz. Şimdiden teşekkürler.

emelli

emelli

Üye
Kulaklık sorunu kalmamıştır. Sysap.exe düzenledim.

Yeniden başlat sorunu ortadan kaldırıldı ve düzeltildi. Yeniden başlat kulaklığı etkilememektedir. :)

emreli kardeşim xplore sorunu yoktur. x-plore 1,56 kuruludur ve hack olarak x-pungr kuruludur. öyle durumlarda x-pungr birkez tıklayıp çıkman yeterlidir. x-plore sorunu ortadan kalkacaktır. :D

- - - Eklendi - - -

Birkaç Ekran Resmi :

linkini paylaşsanda yüklesek kardeş :)

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
evet güzel olmuş yalnız hafıza kart simgesini kaldırsan daha hoş olur :)

arslanla

arslanla

Üye
şu hafıza kartı simgesini kaldırırsan bu cfw yi yüklicem...

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Link Yakında Yüklenecek......

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
sabırsızlıkla bekliyoruz :)
bu arada yenilikler neler ve müzik çalardaki kulaklık ses sorunu giderildi mi?

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
Kolları Sıvadık :aman2: Yeni Yazılı bekliyoruz...

tolunay378

Üye
güncelleme isteriz :D

• Beğen
Tepkiler: kenan_dkaya

ahmet147

Üye
slm bu resimlerin birinde yeni dosyalar klasörü var onu paylaşırmısınız

Üst Alt