DustoJniK Nokia C7 Belle Refresh++ FinaL 2013

Sponsorlu Bağlantılar

COJR3

COJR3

Üye
Harika ve stabil bir yazılım. Kırmızı led çok daha yakışıyor bildirimlere :oke: Teşekkürler,merakla takip ediyoruz.

Not: Hafıza kartı logosunu gereksiz buldum. boşuna yukarda yer işgal ediyor,kaldırılırsa daha hoş olabilir.

gonulyorgunu29

Üye
kardeş yeni güncelleme varmı varsa nezaman

ayefe09

ayefe09

Üye
üstad kulaklık ses sorununu rofs2 den anlattığın gibi yeniden başlatı kaldırıp tekrar flahs atınca hallettim. Yanlız bir şey daha sormak istiyorum bu ses komutlarını nasıl tekrar koyabiliriz anlatabilir misin?

1merih123

1merih123

Üye
nasıl kurucaz yardım eden yokmu ya

reis8001

Üye
arkadaşlar tlf'u hacklemenin amacı ney ne faydası oluyor

tolunay378

Üye
indirdiğimiz bu dosyayı hangi dosya yerine koyacağız?

reis8001

Üye
Kardeş verdiğin widget uygulamayı indirdim. Açılamıyor dosya türü desteklenmiyor diyor. Bide Tlf'nun hackli olduğunu nasıl anlarız yardım...

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
ya şunu c601 belle için yapsanız süper olur, özellikleri çok hoş

Burakkk250

Üye
kardeş şu ses sorununu halledip tekrar düzenleyebilir misşn cfw yi rica etsem. az önce halledeyim derken telefonu bozdum:) bir de menüde hafiften bir kasma var kaydırırken önce temadan olduğunu düşünmüştüm ama değilmiş. Ilgilenir misin bu sorunlarla rica etsem. Özellikle şu ses sorunu çok canımı sıkıyor. Nokia md-11 hoparlör aldım çok az çıkıyor sesi. İlgilenmeni bekliyorum kardeş

tolunay378

Üye
ses sorunu bende de var bir de telefon internete girmiyor bağlantı yok diyor + hard veya soft format sonrası cfwnin durumu ne olur?

akdoganapo

Üye
x6 ya olmaz mı bu

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
güncelleme gelecek ses sorunu için şu an şehir dışındayımğ donma olayı yok yazılıma *#7780# yapınız.

emreli01

emreli01

Üye
güncelleme gelecek ses sorunu için şu an şehir dışındayımğ donma olayı yok yazılıma *#7780# yapınız.
ses sorunu derken ne ses sorunu var ? bende telin ses sevyesi yükseltilebilecek en üst düzeyde bozmadan güzel ses veriyor normalden yüksek ! ve kulaklık sorununuda rom pactherden hallediyoruz ama yeni güncellmeyi bekliyorum bakalım ne yenilikler olacak ..

reis8001

Üye
DustoJniK size ulaşmam lazım nokia c7 tlfa flaş atmam lazım team viewer üzerinden yapar misin?

emreli01

emreli01

Üye
bilal usta yazılımda x-plore yi güncelle dedim zıb pıt çıkıp duruyordu güncelledikten sonra açılmaz oldu kaldıramıyorumda yenisinide kuramıyorum sisteme gömülü oldugu için sanırım bu x-plore işini nasıl halledebilirim ? yardımcı olrmsn

- - - Eklendi - - -

:kahve::oku::kahve:

tolunay378

Üye
ses sorunu derken ne ses sorunu var ? bende telin ses sevyesi yükseltilebilecek en üst düzeyde bozmadan güzel ses veriyor normalden yüksek ! ve kulaklık sorununuda rom pactherden hallediyoruz ama yeni güncellmeyi bekliyorum bakalım ne yenilikler olacak ..

rompatcherdan nasıl hallediyoruz ses sorununu?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Kulaklık sorunu kalmamıştır. Sysap.exe düzenledim.

Yeniden başlat sorunu ortadan kaldırıldı ve düzeltildi. Yeniden başlat kulaklığı etkilememektedir. :)

emreli kardeşim xplore sorunu yoktur. x-plore 1,56 kuruludur ve hack olarak x-pungr kuruludur. öyle durumlarda x-pungr birkez tıklayıp çıkman yeterlidir. x-plore sorunu ortadan kalkacaktır. :D

- - - Eklendi - - -

Birkaç Ekran Resmi :

emreli01

emreli01

Üye
Kulaklık sorunu kalmamıştır. Sysap.exe düzenledim.

Yeniden başlat sorunu ortadan kaldırıldı ve düzeltildi. Yeniden başlat kulaklığı etkilememektedir. :)

emreli kardeşim xplore sorunu yoktur. x-plore 1,56 kuruludur ve hack olarak x-pungr kuruludur. öyle durumlarda x-pungr birkez tıklayıp çıkman yeterlidir. x-plore sorunu ortadan kalkacaktır. :D

- - - Eklendi - - -

Birkaç Ekran Resmi :

şarj gostergesi ne oldu ? :hmmm

cankaan_x

Üye
ne zaman yeni paylaşım :ehe

Üst Alt