bir de menüde hafiften bir kasma var kaydırırken önce temadan olduğunu düşünmüştüm ama değilmiş. Ilgilenir misin bu sorunlarla rica etsem. Özellikle şu ses sorunu çok canımı sıkıyor. Nokia md-11 hoparlör aldım çok az çıkıyor sesi. İlgilenmeni bekliyorum kardeşses sorunu derken ne ses sorunu var ? bende telin ses sevyesi yükseltilebilecek en üst düzeyde bozmadan güzel ses veriyor normalden yüksek ! ve kulaklık sorununuda rom pactherden hallediyoruz ama yeni güncellmeyi bekliyorum bakalım ne yenilikler olacak ..güncelleme gelecek ses sorunu için şu an şehir dışındayımğ donma olayı yok yazılıma *#7780# yapınız.
ses sorunu derken ne ses sorunu var ? bende telin ses sevyesi yükseltilebilecek en üst düzeyde bozmadan güzel ses veriyor normalden yüksek ! ve kulaklık sorununuda rom pactherden hallediyoruz ama yeni güncellmeyi bekliyorum bakalım ne yenilikler olacak ..
rompatcherdan nasıl hallediyoruz ses sorununu?

şarj gostergesi ne oldu ?Kulaklık sorunu kalmamıştır. Sysap.exe düzenledim.
Yeniden başlat sorunu ortadan kaldırıldı ve düzeltildi. Yeniden başlat kulaklığı etkilememektedir.
emreli kardeşim xplore sorunu yoktur. x-plore 1,56 kuruludur ve hack olarak x-pungr kuruludur. öyle durumlarda x-pungr birkez tıklayıp çıkman yeterlidir. x-plore sorunu ortadan kalkacaktır.
- - - Eklendi - - -
Birkaç Ekran Resmi :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız