kardeşim navigasyon da bendede aynı sorun vardı çözümü harita ayarlarda sesli yönlendirmeyi sokak adlarıyla ya ayarla o zaman sokak adlarıyla konuşuyor
- - - Eklendi - - -
cevapsızlarda kırmızı ışık uyarısı çalışan varmı
ses sorunu derken ?ses sorununu da emre ve dustojnik arkadaşların sayesinde aştım. Şu an her özellik çalışıyor. Tesekkürler.
ses sorunu derken ?
bende ses komutları çalışmıyor, nasıl çözebiliriz acaba bilgisi olan var mı?
ses komutu için düğmeye basılı tutuyorum sinyal veriyor konuşuyorum fakat hiç bir hareket olmuyor...
ses sorunu derken ?
bende ses komutları çalışmıyor, nasıl çözebiliriz acaba bilgisi olan var mı?
ses komutu için düğmeye basılı tutuyorum sinyal veriyor konuşuyorum fakat hiç bir hareket olmuyor...
peki sende ses komutları çalışıyor mu? yani isim söyleyerek arama yapabiliyor musun mesela?kulaklık takılı iken ses yükselmesi olmuyordu. Önceki mesajlarda dustojnik anlatmış. Ona göre yaptım. Bir de flashtan önce e yi biçimlendir tele normal format at sonra flashla..
- - - Eklendi - - -
kulaklık takılı iken ses yükselmesi olmuyordu. Önceki mesajlarda dustojnik anlatmış. Ona göre yaptım. Bir de flashtan önce e yi biçimlendir tele normal format at sonra flashla..
peki sende ses komutları çalışıyor mu? yani isim söyleyerek arama yapabiliyor musun mesela?

Şarj sorunu için özellik kaldırıldı arkadaşlar. Bu sayede batarya ömrü uzadı. Zaten baskonuş gerektiği kadar yardımcı olmuyor çünkü bütün herşeyi buluyor.