DustoJniK Nokia C7 Belle Refresh++ FinaL 2013

Sponsorlu Bağlantılar

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Tekrar flash atınız. Cevapsız aramalar ve mesajlarda menü kırmızı yanar.

Yeniden başlatı kaldırdığınızda telefonunuz kulaklıkta müzik dinlerken reset atar test edildi. benim kulaklıkta bir problem yok valla anlamadım sizi şimdi :)

baykl

Üye
tekrar flaş attım fakat gene aynı kırmızı ışık yanmıyor formatladım e yi biçimlendirip takrar flaş attım yine aynı

- - - Eklendi - - -

başka aynı versiuon cfw denedim ondada kırmızı ışık yanmıyordu ve sebebini bulamadım

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Hiçbirşey anlamadım söylediklerinizden. :) Kardeşim mutlaka yanması gerekiyor.

altannemre

Üye
arkadaşlar refresh Ilk çıktığı gün telden güncelleme yaptıM VE sorunlar oluştu kasma donma vs tel c601 bunu tel e nasıl yükleyebilirim ve nasıl yapmalıyım bana yardım edecek var mi ?

Burakkk250

Üye
bu temayı sis olarak paylaşabilir misin rica etsem

efendisiz85

Üye
hocam bende navigasyon sesli yönlendirmeler çalışmıyor hatta uyarı sesleri hiç yok diyebilirim örneğin telefonla konusurken kulaklık sesini acıyoz ya sona geldiği zaman uyarı sesi veriyor o bile çalışmıyor bende acaba rom patcher da bi patchi aktif ettim de ondan mı oldu acaba :(

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Olabilir Kardeşim çünkü öyle bir sorun yok..

baykl

Üye
kardeşim navigasyon da bendede aynı sorun vardı çözümü harita ayarlarda sesli yönlendirmeyi sokak adlarıyla ya ayarla o zaman sokak adlarıyla konuşuyor

- - - Eklendi - - -

cevapsızlarda kırmızı ışık uyarısı çalışan varmı

Burakkk250

Üye
kardeşim navigasyon da bendede aynı sorun vardı çözümü harita ayarlarda sesli yönlendirmeyi sokak adlarıyla ya ayarla o zaman sokak adlarıyla konuşuyor

- - - Eklendi - - -

cevapsızlarda kırmızı ışık uyarısı çalışan varmı

Benim çalışıyor. Önceki sürümde çok güzeldi çok canlı bir kırmızı yanıyordu cevapsızlarda, şimdiki sönük bir kırmızı pek beğenmedim. Önceki sürümdeki çok iyiydi.

fthcsgn

Üye
ses sorununu da emre ve dustojnik arkadaşların sayesinde aştım. Şu an her özellik çalışıyor. Tesekkürler.

ayefe09

ayefe09

Üye
ses sorununu da emre ve dustojnik arkadaşların sayesinde aştım. Şu an her özellik çalışıyor. Tesekkürler.
ses sorunu derken ?
bende ses komutları çalışmıyor, nasıl çözebiliriz acaba bilgisi olan var mı?
ses komutu için düğmeye basılı tutuyorum sinyal veriyor konuşuyorum fakat hiç bir hareket olmuyor...

fthcsgn

Üye
ses sorunu derken ?
ses komutu için düğmeye basılı tutuyorum sinyal veriyor konuşuyorum fakat hiç bir hareket olmuyor...

kulaklık takılı iken ses yükselmesi olmuyordu. Önceki mesajlarda dustojnik anlatmış. Ona göre yaptım. Bir de flashtan önce e yi biçimlendir tele normal format at sonra flashla..

- - - Eklendi - - -

ses sorunu derken ?

kulaklık takılı iken ses yükselmesi olmuyordu. Önceki mesajlarda dustojnik anlatmış. Ona göre yaptım. Bir de flashtan önce e yi biçimlendir tele normal format at sonra flashla..

ayefe09

ayefe09

Üye

- - - Eklendi - - -

peki sende ses komutları çalışıyor mu? yani isim söyleyerek arama yapabiliyor musun mesela?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Şarj sorunu için özellik kaldırıldı arkadaşlar. Bu sayede batarya ömrü uzadı. Zaten baskonuş gerektiği kadar yardımcı olmuyor çünkü bütün herşeyi buluyor.

ayefe09

ayefe09

Üye
Şarj sorunu için özellik kaldırıldı arkadaşlar. Bu sayede batarya ömrü uzadı. Zaten baskonuş gerektiği kadar yardımcı olmuyor çünkü bütün herşeyi buluyor.

bilgi için teşekkür üstad

volkan crazy

volkan crazy

Üye
şu ses sorununu nasıl düzeltcez ?

m...z...

m...z...

Üye
teşekkürler

COJR3

COJR3

Üye
Selamlar, bu cfw'yi kurmak için dead flash atmak zorunlu mu? Telefon bana geldiğinde ingilizce anna kuruluydu. Navifirm ve phoenix sayesinde önce Türkçe anna,sonra yayınlanmasının ardından türkçe belle'yi kurdum.. Geçtiğimiz günlerde de flash atmadan ovi üzerinden refresh'e geçtim. Şimdi bu CFW'yi kurmak için direk phoenix'den refurbish yapmam yeterli mi yoksa dead flash mı yapmam gerek? Teşekkürler.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
dead atmak her zaman iyidir.

Üst Alt