DustoJniK Nokia C7 Belle Refresh++ FinaL 2013

Sponsorlu Bağlantılar

ordoseclorum

Üye
arkadaşlar nokia c7 belle refresh kullanıyorum 111.40. 1511 cok bilgili değilim bir kaç defa flash attım hepsi o ve bu mükemmel cfw yi kullanmak istiyorum size cok basit gelecek ama lütfen yardımcı olun nasıl kuracağım linkteki dosyayı indirdim basit bir dille anlatırsaniz minnettar kalırım

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
İşte Bir kaç defa flaş attıysan hiç bir farkı yok. sadece dead flash atacaksın.

ordoseclorum

Üye
seni meşgul etmek istemiyorum gecenin bir yarisi ama mazur gör adım adım yazabilirmisin lütfen

- - - Eklendi - - -

tamam flash olayını buldum ama kafam karıştı :) konunun başından beri şu çalışmıyo bu eksik gibi yorumlar var sende yeni sürüm güncellendi demissin yani konu başlığında ki indirdiğimız sorunların en aza indiği son sürüm mu ?

- - - Eklendi - - -

bir sorum daha olacak flash atarken önce orjinal dosyaları indirip bu dosyalarla değiştirmem gerekiyor mu yoksa direk bu dosyaları rm 675 klasöru oluşturup yüklemem yeterli mi ?

- - - Eklendi - - -

var ya süper tek kelimeyle süper .. hallettim yukledim . Nokia mühendisleri gelsinde örnek alsın pehh !!

uribaju

uribaju

Üye
Uribaju telde smartinstaller yok, yüklemen gerek . Bende de hata veriyordu, smartinstaller yükledim çözüldü.

bana müsait olduğun zamanda linkini verebilir misin.nokianın qt sitesinden indirmştim ama yüklememişti

fthcsgn

Üye
öncelikle cfw süper olmuş ancak her güzelin bir kusuru olması da normal. Kulaklıktan ses az geliyor ve ses yükseltmesi yapmana rağmen sesi artıramıyor.. Acaba bunun nedeni bu son sürümde yüksek ses işitme duyunuza zarar verebilir yazısıyla ilgili moddan kaynaklanıyor olmasın.. Eğer o yazıyı kaldırabilirsen system dosyalarından sorun çözülür diye tahmin ediyorum. Çünkü recep abinin yaptığı cfw de de aynı sorun var... Teşekkürler

ordoseclorum

Üye
kulaklıktan gelen ses bir saniyeligine artıyor sonra yine azalıyor tek hata sanırım bu

ordoseclorum

Üye
bir sorun daha var font zommer programı çalışmıyor yani font değişmiyor bunun sebebi nedir ?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
el ile değiştirmeyi deneyin. Fakat Değişmemesi için bir neden yok..

ordoseclorum

Üye
el ile nasıl değiştireceğim acaba

ordoseclorum

Üye
hocam kulaklık sorunu mu çözülecek ? Öyle ise nasıl kaldıracagimi da yazarmisin lütfen ?

karasahinemre

Üye
cfw sahibine sor nereye atmış dosyaları onları sil düzelir kulaklık sorunu

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Dosyalar Rofs2 de dir.

ordoseclorum

Üye
peki hangi dosyalar usta ? Onları da söylermisin tekrar flaş atacağım sırf ses sorunu yüzünden bu cfw den olmak istemiyorum yada yeni bi güncelleme yapacakmisin bekleyeyim ?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Yeni bir güncelleme ye gerek yok. rofs2 yi nokiacooker ile aç.

private/10202be9/1fff58f3.txt bu metin dosyasını sil
resource/apps/sysap.01 ve sysap.14 dosyalarını orjinalleri ile değiştir.
sys/bin/sysap.exe ve sysap.ldd dosyalarını orjinalleri ile değiştir. orjinal rofs2 de yoksa bunları sil.

ordoseclorum

Üye
ALLAH razı olsun açıklamandan peki kesin düzeliyormu denendi mi çünu çok program vs yükledim boşuna tekrar flaş atmak istemiyorum ?

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Bende ses sorunu yok aslında yeterli bence . :D

ordoseclorum

Üye
ve sanırım fring skype gibi programlar da problem var ses gelmiyor gitmiyor

baykl

Üye
mrb lr cfw çok güzel olmuş eline sağlık fakat benim birsorunum var cevapsızlarda kırmızı olayı çalışmıyor neyaptımsa olmadı bu yazılmamış acaba sadece bendemi oldu deneyen arkadaşlar bakabilirmiacaba rompacher deki bir yamadanmı kaynaklanıyor yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

Üst Alt