DustoJniK Nokia C7 Belle Refresh++ FinaL 2013

Sponsorlu Bağlantılar

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler adem kardeşim. aynen dediğin gibi yeni müzikçalarda ses sorunu vardı bende 17.1.13 sürümünü gömdüm ve modlamaları ona göre yaptım extra olarak 5800 ses sistemi de ekledim. Streo olarak ve Dolby olarak ses gayet güzel.

adem2135

Üye
(cpixwatchdog) arka planda calisan bu pro nedir dusto kardesim merak ettim. güvenlikle alakalı bir şey mi yoksa bu Bekçi köpeği.. :D

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Haha :)

adem2135

Üye
kardesim Neden rompatcher 3.0 yükledin de 3.1 yüklemedin 2 tane olması ondan olmasn

Kelv1n

Kelv1n

Üye
temelar gözükmüyor acaba bnde mi sorun var :( son sürümden sonra

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Sorun sizde... Formatlayın telefonu tekrar flaş atınız.

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
teşekkürler elinize sağlık

Alperen Şuayb

Üye
Abi Senin Dediğin Gibi Dead Atmadım Ama Oldu :ehe Çok :tşk:

Knickknack

Üye
meraba arkadşlar phonex programm var bu cfwyi nasl kuracagım

zazadayı1601

Üye
ya kardeş sağol da ben link leri indirip rof2 yi değişip flashladım çok güzel olmuş eline sağlık en çokta yazı tipini sevdim çok güzel olmuş

yalnız şu mesaj baloncukları resimdeki gibi olmamış arkasında bi resim var güzeş bişey değil , bide extra semboller bende yine 2 sayfa 5sayfa olmamış niye ki neden olabilir ha bide tuş kilidi 30 saniye olmamış yine1 dadika bi yardımcı olsan !!!

kartal47100

Üye
hocam 808de fp2 ye baktım çok güzel c7ler için fp2 ne zaman yayınlanır yada senimi bekleyelim anca sen yayınlarsın.
fp2nin mesaj yazarkenki klevyesini bulabilirmiyiz ??

adem2135

Üye
extra sembollere ulaşmak istiyorsan yazma dilini ingilizce yapip öyle bak 5 sayfa olur.. Tuş kilidi 30 saniye olursa Bu seferde zirt pirt kilitleniyor diyeceğiz :D

- - - Eklendi - - -

dört dörtlük cwf olmuş. bir iki ufak sorun haricinde süper olmuş eee o kadarcık kusur kadı kızında da olur..

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
:tşk:

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Belle Refresh Nokia C7 Meego Stil Yayınlanacaktır ve Hatalar Giderilmiştir. İki Rompatcher Gibi Mesela :)

selmans

selmans

Üye
Ellerin dert görmesin kardeş en kısa zamanda denicem

MertcaN9

MertcaN9

Üye
çok ama çok şık kullanışlı ve güzel olmuş meego tarzı cfw keşke meego açılış da eklenseydi daha güzel olurdu. ama benim bir sorunum var öncelikle yazı yazarken a ya basılı tutunca a2 olarak çıkıyor bir de önemli olan da bu :D bende 2 tane simge ekranı var

uribaju

uribaju

Üye
ben installer ile yüklenen programları yükleyemiyorum ayrıca smartinstaller simgesi de menüde yok nasıl kurtulabilirim bundan?

ayefe09

ayefe09

Üye
çok ama çok şık kullanışlı ve güzel olmuş meego tarzı cfw keşke meego açılış da eklenseydi daha güzel olurdu. ama benim bir sorunum var öncelikle yazı yazarken a ya basılı tutunca a2 olarak çıkıyor bir de önemli olan da bu :D bende 2 tane simge ekranı var

extra sembollere ulaşmak istiyorsan yazma dilini ingilizce yapip öyle bak 5 sayfa olur..
konuyu okuyunca cvaplar oluyor

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Öyle bir sorun yok yanlışınız var arkadaşlar telefona hard format atınız ve e yi biçimlendiriniz. Sonra bu yazılımı kurunuz.

işte sizin sorun dediğiniz resimler:

X-Plore yi diyorsanız bu hackli X-Plore ve X-Punrg yi tıkladığınız zaman 3 saniyeli açılacak ve sonra kapatacaksınız. Ve artık X-Plore yi saniye beklemeden açıp kapatabilirsiniz.

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Bu cfw bir harika dostum. :D

Üst Alt