Kamera Ayarları Benim Özel Ayarlardır. Ve Yüksek Çözünürlüklü Kare Başına Mütiş Sıkıştırma Özelliği İle Sizlere Sunuldu. Bu Yüzdendir Ki Boyutları Büyüktür.
Ancak :
Sistem Modlama Bölümünde Tüm Kamera ve Video Modlarını Paylaştım. Arzu Ederseniz Eğer Telefonunuzun C/Private/ dosyasına atıp telefonu yeniden başlatabilir ve Kullanabilirsiniz.
cfw den gayet memnunum ancak eskisi kadar yüksek ses gelmiyor kulaklıktan.bütün yqmalar açık dolby ayarı aktif ama ses az geliyor.yanlış birşey mi yapıyorum.
cfw den gayet memnunum ancak eskisi kadar yüksek ses gelmiyor kulaklıktan.bütün yqmalar açık dolby ayarı aktif ama ses az geliyor.yanlış birşey mi yapıyorum.
DustoJnik paylaşım için çok teşekkür ederim. Bazı packlerin ne işe yaradığını bilmiyorum. Sizden ricam Rom Patcher Plus programın içindeki packlerin ne işe yaradıklarını yazarsanız sevinirim. Active_Bass=Bass Aktifleştirme gibi. İlginiz için şimdiden teşekkürler...
bilmiyorsun galiba rom hafızayı ne kadar kucultursen c hafızayı o kadar genişletebilirsin 480 mb cıkarttıgımı söyledim okumadın galiba bunuda rom hafızadan bana göre gereksiz olan dosyaları silerek yaptım