Kullanan arkadaşlar süper bir yazılım olduğunu bilir. Muhteşem bir sürüm daha getirebilirim, neler kalsın neler gitsin neler yapılsın neler görsel olsun istekleri bildirin biz halledelim. Ses sorunu ortadan kalkmıştır ve yeniden başlat çözülmüştür.
bilmiyorum ben mi bulamadım acaba ama sanki eskiden vardı, fotoğrafı yazdır gibisinden bişiler çıkıordu, usb kablosu ile yazıcıya bağlayabiliyrduk sanki?
Herşey iyi güzel de widgetler güzel olmamış seffaf olsa + hava durumu ( türkçe olsa ) daha iyi olur. Birde tema efektleri açık olduğu zaman biraz kasma oluyor.. eline sağlık ..
merhabalar ben bu cwf yi yükledim sade ve stabil çalışıyor ama iki şikayetim var 1 şarj ledimi geri isterdim 2 fotnlar çok küçülmüş gibi okumada baya zorlanıyorum bunların dışında mükemmel bir cwf olmuş teşekkürler
merhabalar ben bu cwf yi yükledim sade ve stabil çalışıyor ama iki şikayetim var 1 şarj ledimi geri isterdim 2 fotnlar çok küçülmüş gibi okumada baya zorlanıyorum bunların dışında mükemmel bir cwf olmuş teşekkürler
şarj ledini rofs2 den silip tekrar flaşladım yine kalmadı ama c dede aynı dosya vardı onuda xplore ile silince oldu ve telefon biraz rahatladı teşekkürler
Kardeş biliyorum burası yeri değil ama Efekt yolu E nasıl yaptın bi de joshlog modu mifler E'ye olucak şekilde nasıl ayarladın yardımcı olur musun? Kendi Cfw'mi yapıyorum tek eksiklerim onlar kaldı.
bu cfw de bişey dikkatimi çekti oda şu çekilen fotğraflar büyük boyutlu oluyor 4 yada 5 mb gibi oysa bu boyutlar küçük olabiliyor 1 mb gibi bunun bir kolayı varsa yardımcı olabilirmisiniz