DustoJniK
Üye
-
Konu Sahibi
-
şarjdayken şarj ledi (beyaz ışık) yanmıyor bir de yeni farkettim ?
Yani Dilovası - Körfez Arası Sanayinin Bol Olduğu Yerdesin. Sen Petrol Yataklarındasın be
Bende Gebzedeyim Şu Anlık
Bataryanın ömrünü azaltıyormuş ondan devre dışı bırakılmış.şarjdayken şarj ledi (beyaz ışık) yanmıyor bir de yeni farkettim ?
ne zaman kadar Gebze'desin?
Gebze'ye gelebilirim istersen
- - - Eklendi - - -
üstad ben avkon2 ve toggle widgwtlerini değiştirmeye çalıştım olmadı daha önceki versiyonda değiştiriyordum
Bataryanın ömrünü azaltıyormuş ondan devre dışı bırakılmış.
arkadaşım cfw çok çok güzel, eline sağlık.
2 hata buldum ben, mesajı gönderdikten sonra smileyler bazen boş kare şeklinde çıkıyor. Hatta bazen mesajı gönderdikten sonra telefon reset atıyor.
diğeri de şuan bende x-plore çalışmıyor, daha önce çalışıyordu fakat ne oldu da bıraktı çalışmayı anlamadım
Şimdi Sistem Modlama Bölümünden Şu Konuyu İncele Anlayarak Ve Öğrenerek Rahatlıkla Yaparsın.
Buyur Konu Linki : http://www.maxicep.com/s-3-sistem-m...nimi-resimli-anlatim-01-11-2012-a-677217.html
Belle Refresh ile ilgili olan bölüme bak ve noktasına kadar oku kardeşim..
tamadır kardeş hiç birsorun kalmadı şimdi yüreğinesağlıkev ekranında isimler gözüksün istemeyen modu uygular. Müzik çalarda dolby kulaklığı aç sonra Rompatcheri aç Orda HighLevelVolumeFix(BelleRefresh) Modunu ekledim göreceksin onu uygula ve otomatik başlata ekle. Bak bakalım ses nasıl ve cızırtı varmıönceki cfw de kulaklıktan ses gelmiyordu. şimdiki cfw de sysap.exe modu (yeniden başlat) olduğu halde ses yüksek çıkıyor. anladık mı
- - - Eklendi - - -
Donma, kapanma, nette klavye yazılarının ağırlaşması gibi sorunlar yoktur.... bol kullanımlar.
- - - Eklendi - - -
Hüseyin bey kocaelinin neresinden sin. izmit, körfez, dilovası, gebze, darıca, yenimahalle, bayramoğlu, istasyon vs.vs.
joshlog yamayı devredışı bırak değiştir sonra joshlog yamayı etkinleştir.
yani aknlcon.dll dosyasının ismini değiştir. teli yeniden başlat. sonra mifleri at . aknlcon.dll dosyasının adını orjinaline getir. telefonu yeniden başlat değişecektir. yada bilgisayarda depolama modunda yap değiştir.
bu sistem biraz daha değişik bu avkon dosyalarında telefon donuyordu falan bunun önüne geçtim sistem tam korumalı.
ben zaten her zaman öyle yapıyorum bilgisayardan da yaptım olmadı ayrıca bilgisayarda C görünmüyor
guzel olmus eline saglık yalnız kullanıcı kulavuzu hakkın ve my nokiayı keske kaldırsaydın yada uda apps cleaner hangi dosyaları sececegimizi söylesende biz kaldırsak
Ses sorunu devam ediyor lütfen yardım edin kulaklıkta sesi son ayar acamıyorum yıne bır oncekı surumlerdeki gibi
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?