Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Düşen uçağın pilotları bulundu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mobilator
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Düşen uçağın pilotları bulundu
Şehitlerimizin naaşlarının gemiye alınma çalışmaları sürüyor.
Allah rahmet eylesin.
hidayet02
Üye
Allah Rahmet Eylesin...
papakudioflu
Emekli Yönetici
nur icinde yatsinlar.
doctorrr
Üye
Allah rahmet eylesin Allah analarına babalarına sabır versin...
Emrgncy
Üye
Allah rahmet eylesin!...
u_cosar
Üye
Allah rahmet eylesin
codblackops2
Üye
Allah rahmet eylesin ...
Anıl Umut
Emekli Yönetici
Şimdi okudum haberi.Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun.Başımız sağolsun.
SHS
Üye
Allah rahmet eylesin
ia.phlvn
Üye
Nur içinde yatsınlar
kingturk57
Üye
Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsınlar
spy ghost
Üye
haber ;
22 Haziran'da Suriye tarafından düşürülen RF 4 uçağının iki pilotuna ait naaşın yeri tespit edildi.
TSK tarafından yapılan açıklamada pilotların naaşının denizin dibinde bulunduğu, naaşların çıkarılması için çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi. Açıklamada şöyle denildi:
"22 Haziran 2012 tarihinde, Doğu Akdeniz'de, uluslararası hava sahasında, Suriye tarafından düşürülen Hava Kuvvetleri Komutanlığımıza ait RF-4 uçağının enkazının ve pilotlarının bulunması maksadıyla sürdürülen çalışmalarda; pilotlarımız Hv.Plt.Yzb. Gökhan ERTAN ve Hv.Plt.Tğm. Hasan Hüseyin AKSOY'un naaşları deniz dibinde tespit edilmiş ve naaşların gemiye alınması çalışması devam etmektedir."
"Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, yakınlarına ve silah arkadaşlarına başsağlığı dileriz."
KAYNAK:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
OttomaN TigeR
Üye
Allah rahmet eylesin, ailelerine sabır dilerim...
[ENGİN]
Üye
keşke yanılıyor olsaydım ve bu haberi duymasaydım.ALLAH.C.C.mekanlarını cennet eylesin
OttomaN TigeR
Üye
[ENGİN];4913189' Alıntı:
keşke yanılıyor olsaydım ve bu haberi duymasaydım.ALLAH.C.C.mekanlarını cennet eylesin