Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
düşen 701
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
backwater
Üye
Konu Sahibi
düşen 701
telefonumu kılıf içinde elimde tutarken kılıfın içinden kayıp sert zemine düştü ve açma kapama tuşunun orda ve alt kısımda az bi ezilme oldu, garantiye göndersem bunu karsılar mı veyahutta öylece kullanmaya devam etmesem mi acaba
Emrgncy
Üye
Kullanıcı hatası, karşılamazlar herhangi bir problem yoksa o şekilde kullanmaya devam et...
backwater
Üye
Konu Sahibi
bi problemi yok da arada bi gözüme takılıyor işte
Emrgncy
Üye
alışacan artık
backwater
Üye
Konu Sahibi
great14
Üye
Benim de 603'ten önce 701 varken bi gün sehpaya koymuştum uzanayım derken sürgüsünün üzerine düşürdüm yanlışlıkla sürgüsü çok hafif 5 milimetre içeri girdi çıkaramıyordum da yine sürgüyü kullanabiliyordum ama arada sırada çok fena tuş kilidi yapıyordu ben de garantiye yolladım çıkarıp geri yolladılar ve herhangi bir ücret talep etmediler.
ByKatre
Üye
O Gönderdiğin Telefoncuya Bağlı Benim USB Soketi Elime Geldi Gönderdim Garanti Kapsamında Yapıldı
backwater
Üye
Konu Sahibi
yani garantiye yollasam kasa değişimi yaparlar mı, yoksa kullanıcı hatası diye gerimi gönderirler ,boşa gönderip 1 ay beklemeyeyim
Akatsuki
Üye
Benim dokunmatik bozulmuştu. Dokunmatik çalışmıyor yazıp garantiye gönderdik çerçevede eziklik vardı onu da yapmışlar sağolsunlar Telefonda başka bir arıza varsa o arıza üzerinden garantiye gönderip şansını bi dene derim.
Benim dokunmatik bozulmuştu. Dokunmatik çalışmıyor yazıp garantiye gönderdik çerçevede eziklik vardı onu da yapmışlar sağolsunlar Telefonda başka bir arıza varsa o arıza üzerinden garantiye gönderip şansını bi dene derim.
Arkadaşın da dediği gibi direk kozmetik kaplamadaki hasar için gönderildiğinde "darbeye dayalı kozmetik kusur" deyip ücret istiyorlar genelde. Uzunca bir süre 701 kullandım eğer ekran çerçevesi ve kasa arasında bir boşluk oluştuysa özellikle ilerleyen zamanlarda dokunmatik problem yaratabiliyor. Servise göndermeyi dene derim en azından ileride daha maliyetli bir arıza yol açmaz.
backwater
Üye
Konu Sahibi
boşluk felan yok da eziklik var ,zaten ilerde bi sorun çıkarsa mmecburen gönderirim