Duran değil, yakan toplar!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marchegiani

Marchegiani

Üye
    Konu Sahibi
Duran değil, yakan toplar!
Galatasaray, Teknik Direktör Frank Rijkaard döneminde oynadığı bütün resmi maçlarda duran toplardan gol attı

Cim-Bom bu sezon Teknik Direktör Frank Rijkaard’ın, “Antrenmanlarda çok çalışıyoruz” dediği duran toplardan attığı gollerle dikkat çekiyor. Aslan, Rijkaard döneminde oynadığı tüm resmi maçlarda ölü toplardan gol buldu.
Hollandalı hoca ile 6 resmi maça çıkan sarı-kırmızılı takım 20 gol atarken, bunların 6’sı duran toplardan geldi. Tobol’la oynanan ilk maçta Baros, rövanşta Servet köşe atışında kafayla gol attı.
Maccabi Netanya ile oynanan ilk maçta Hakan Balta, rövanşta Barış yine kornerden kafa vuruşuyla rakip ağları salladı. Dün akşam da kazanılan serbest vuruşta Kewell’ın ortasında Arda kafayla fileleri havalandırdı.
Cim-Bom’un kazandığı 2. penaltı öncesi sahada kısa bir karmaşa yaşandı. Atışı kullanmak isteyen Barış, Arda engeliyle karşılaşırken, tribünler, “Keita” diye tempo tuttu. Atışı Arda’nın isteğiyle Kewell kullanırken, geçen sezonun penaltıcısı Baros’un şaşkınlık yaşadığı gözlendi.
 
  • Beğen
Tepkiler: krugersavaşı


krugersavaşı

Üye
İyi kullaıyorlar bu topları.
 
Cynical

Cynical

Üye
Duran toplara çalışıldığı belli. Oldukça kalabalık gidiyoruz ceza sahasına ve oyuncular sürekli hareket halinde oluyor. Bu şekil çok boş pozisyonda gol şansı doğuyor. Antep maçında Mustafa, bu maçta ise Arda çok rahat buldular golleri. Dünkü maçta 1 gol oldu ama 2 pozisyonda defans yerine biz çıkarttık topu kale önünden, 1 pozisyonda ise arka direkte Arda yetişemedi. Yalnız çok kalabalık gittiğimiz için kontra yeme tehlikesi doğuyor. Dün Denizli 3'e 3 yakaladı bir kornerden sonra ama harcadılar pozisyonu. Daha becerikli ayakları olan takımlar böyle yakalarsalar daha büyük tehlikeler yaratabilirler kalemizde.
 
ArtOfVictory

ArtOfVictory

Üye
gs karşısında duran toplarda bire bir savunma yapmak çok zorlaşıyor alan savunmasındada arsenalli arkadaşımızın dediği gibi oyuncular sürekli hareket halinde olduğu için aksaklıklar oluyor ve gs duran toplardan pozisyonlar buluyor
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Benimde dün dikkattimi çekti.
 
orukm

orukm

Üye
hollandalıların özelliği bu galiba
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt