nsren
Üye
Anladımda neden sinir stres yapıyorsunuz tam ingilizce değil bunu söylemek istedim. Kullanışı güzel program fakat TAMAMI İNGİLİZCE DEĞİL.

yok sinir yok

Anladımda neden sinir stres yapıyorsunuz tam ingilizce değil bunu söylemek istedim. Kullanışı güzel program fakat TAMAMI İNGİLİZCE DEĞİL.

yok kardeş yeni bir program olarak menüye geliyorTeşekkür ederim birşey sorucam bunu kurarsak eski telefonun müzik çaların yerine mi geçiyor ayrı bi yer mi alıyor?

ttpot'aratmaz kesinlikle hatta daha iyii
ttpot u sollar geçer tek eksigi var çince.

ttpot zaten kullandımHadi yaa, nedir nu winamp mı
Sen önce bir '' TTPod '' u kullan, daha sonra karar ver istersen !!!
ttpot için pacth yaması filan gerekiyor ama bunun için yamaya gerek yok üstelik ses geliştirme yönünden birçok üstünlüğü var tabi yine de tercih meselesi ilginize teşekkür ederim
ttpot zaten kullandımttpot için pacth yaması filan gerekiyor ama bunun için yamaya gerek yok üstelik ses geliştirme yönünden birçok üstünlüğü var tabi yine de tercih meselesi ilginize teşekkür ederim
![]()

>> adı TTPOD , ayrıca patch'e bu da ihtiyaç duyuyor çünkü içinde gömülü..
ses geliştirmede pek üstünlük göremedim, halen ttpod daha üstün
Lütfen sadece paylaşımı yapın! diğerleriyle asla ve asla kıyaslamayın..
Paylaşım için Teşekkürler![]()

özür dilerim aramızda ttpot şey pardon ttpod çalışanlarının olabileceği hiç aklıma gelmedi. ama senin fikrine saygı duyuyorum tıpkı senin ttpod'a duyduğun gibi.
>> adı TTPOD , ayrıca patch'e bu da ihtiyaç duyuyor çünkü içinde gömülü..
ses geliştirmede pek üstünlük göremedim, halen ttpod daha üstün
Lütfen sadece paylaşımı yapın! diğerleriyle asla ve asla kıyaslamayın..
Paylaşım için Teşekkürler![]()
iyi forumlar.rica edederim işinize yaradıysa ne mutluteşekkürler verdiğin emek için

paylaşım için teşekkürler ama şarkı taraması sırasında kapanıyor. 50 - 60 civarı şarkı bulunca iptal oluyor program
. şöyle bir yol dene müziklerinin tamamını hafıza kartının norjinal müzik dosyasında biriktir. büyük ihtimalle hepsini görecektir
işinize yaradıysa ne mutlu güle güle kullanınsupersinizz