Dünya'yı ikiye bölen elbise

rawkid

Üye
    Konu Sahibi
Dünya'yı ikiye bölen elbise
Dün gece Tumblr'da paylaşılan bir elbise fotoğrafı adeta internet ortamında bir savaş çıkarttı. Elbise tüm dünyada ilgi uyandırdı veTwitter'da Trend Topic oldu hatta büyük medya kuruluşları elbisenin hangi renk olduğuna dair anketler başlattı.

Elbisenin altın rengi ve beyaz mı yoksa mavi ve siyah mıolduğuna dair tartışma kısa süre içerisinde Twitter başta olmak üzere diğer sosyal medya sayfalarına da taştı.

Peki siz ne renk görüyorsunuz

Edit: Ben hep mavi-siyah gördüm. Elbisenin aslida mavi-siyah. Beyaz görenler neyin kafasında acaba

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

KayraBey

Üye
Beyaz da denmez buz mavisi mi desek yada buz beyazı mavi tonlu gibi. Ama iki seçenek arasında ben beyaz ve sarı olarak görüyorum. Mavi-siyah görenler neyin kafasında bende onu merak ediyorum...

Yapımcısı tarafından mavi siyah olduğu açıklandı.

Sabah Altın Sarısı-Beyaz, şimdi ise Siyah-Mavi gördüm.

rawkid

Üye
    Konu Sahibi
Resim Adobe üzerinden taratildiginda mavi-siyah olarak gözüküyor ama ben ne kadar ugrassamda beyaz göremedim bunu

olcay 38

Üye
Kanal D ye cikti youtube da var

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
bende dünyadayım ama bu tip olayın gereksizliği "kendimce" sebebiyle hiç düşünmedim

ismail

Üye
Beynin sırlarını çözmüş değiliz daha. Burda beyin istediği gibi görüyor

Mavi siyah görüyorum amerikan oyunları bunlar aldanmamak lazım.

beyaz-altın sarısı?? Benim gözler sıkıntılı galiba herkes mavi demiş

Basit aslında arkadaşlar. şimdi göz bebeği ışıkta küçülüp karanlıkta büyür. Eğer uzun süre bir ışıklı yerde iseniz altın sarısı ve beyaz eğer normal ışıklı bir yerde iseniz mavi siyah görürsünüz. Mesela bunu 2 dk da kanıtlayayım size. şimdi 30-45 saniye ekranın beyaz olan parlak tarafına bakın sonra resme bakın. Bir de gözlerinizi 45-60 sn kapatıp sonra resime bakın Aradaki farkı görün

Mavilikte bile goruyorum
Sarı beyaz