Haber Dünyanın Ilk 2k Ekrana Sahip Akıllısı Vivo Xplay 3s’in Görselleri Ortaya Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Dünyanın Ilk 2k Ekrana Sahip Akıllısı Vivo Xplay 3s’in Görselleri Ortaya Çıktı
Vivo’nun 2K ekranlı yeni akıllısı görüntülendi

Akıllı telefon pazarında 2014 ile birlikte yeni bir döneme girilmeye başlanıyor. Donanımalanında ki gelişmeler baş döndürücü bir şekilde devam ederken, baktığımızda özellikle yonga seti ve ekran kategorileri en büyük sıçramayı yapacak iki donanım bileşeni olacak.

Geçtiğimiz sene sonlarına doğru HTC ilk Full HD ekrana sahip akıllı telefon olan Butterfly’ı sunmuştu. Daha sonra da Samsung, Sony, LG gibi firmalardan Full HD akıllı telefon modelleri peş peşe geldi. Üst seviyeye bakıldığında Android cephesinden Full HD ekran standart olurken, Windows Phone’da da ilk temsilciler rafları doldurmaya başladı.

Şimdi de bir sonra ki seviyeye geçiliyor. Full HD’den sonra şimdi de 2K çözünürlükte ekran ile akıllı telefonlar geliyor. 2K ile gelecek ilk model olarak Vivo’nun Xplay 3S modeli bu ay içerisinde resmi olarak duyurulabilir. Ayrıca bir başka Çin kökenli firma olan Oppo’nun Find 7 amiral gemisinin de 2K ekran ile geleceği doğrulandı.

Vivo Xplay 3S’in duyurulmasına günler kala akıllı telefonun görselleri de ortaya çıktı. 2560×1440 piksel çözünürlüğü bir kenara bırakacak olursak eğer, diğer özelliklerinin 5.7″ büyüklüğünde ekran, Qualcomm Snapdragon 800 yonga seti, 13MP arka kamera, 2.400mAh batarya gibi özelliklere sahip olacağı iddia edilmekte.

Dünyanın ilk 2K ekrana sahip akıllısı Vivo Xplay 3S’in görselleri ortaya çıktı

• Beğen
Tepkiler: boran9999 ve andezitt

boran9999

boran9999

Üye
Yan tarafların ince oluşu oldukca havalı bir görünüm katmış cihaza sanırım 2014 de trend mümkün olduğunca ince kenarlar olacak. QHD ekran sahip olduğu işlemci ve grafik arabirimiyle ile ne kadar başarılı olur tartışılır.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: .caner.
0MG90

0MG90

Üye
Güzelmiş fiyatı ne kadar olur acaba? :hmmm

Invoke

Invoke

Üye
Önden telefon böyle olmalı işte tam olarak bu çerçeve olabildiğince az ve alttaki boşlukta da tuş olmalı.

Ama
1.Arkadan görünüşünü beğenmedim, neyse bu önemli değil.
2.Snap800 2kya ne derece yetiyor, bunu bilmiyorum, göreceğiz.
3.Bu ekrana(2k, 5.7") 2400mah bataryaya diyecek laf bulamıyorum.

boran9999

boran9999

Üye
Buda video'su oldukca hoş görüküyor

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Gavur çok iyi yapıyor :D

• Beğen
Tepkiler: .caner.

1996yb

Üye
Gereksiz çok para isterler bunun için adım gibi eminim

serecans

serecans

Üye
çok şık

pirenuri

pirenuri

Üye
2400 dayanmaz. Lg g2 de 5.2" ekrana 3000 mah düşerken hem 2k hem de 5.7" ekranlı telefona 2400 mah çok az

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Önce bi adamakıllı Full HD ekranlara alışsaydık 2k için çok erken bi de telefon ekranında ne kadar fark yaratabilecek o da ayrı bir tartışma konusu

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

1996yb

Üye
Tutmaz bence

Üst Alt