muryasar Üye 29.ncu bölüme geldim. bitime yani son bölüme gelmek üzereyken gece oldu kapattım. bir daha uğraşırmıyım bilmiyorum. vaktim olursa sizlere 30. ncu bölümü paylaşırım.
29.ncu bölüme geldim. bitime yani son bölüme gelmek üzereyken gece oldu kapattım. bir daha uğraşırmıyım bilmiyorum. vaktim olursa sizlere 30. ncu bölümü paylaşırım.
1_9_0_5 Üye o kadarda zor değil, oyunu sağ tıkla-> play de oyun bitti veya swf dosyasını GOM'da aç, oynatma hızını %20'ye düşür
o kadarda zor değil, oyunu sağ tıkla-> play de oyun bitti veya swf dosyasını GOM'da aç, oynatma hızını %20'ye düşür
furkan1523 Üye 10 a gelin vazecersiniz --------------- Ekleme --------------- 10 a geldim imkansız olduunu düşündüm internetteki yorumlar beni rahatlattı yinede gecemedim
10 a gelin vazecersiniz --------------- Ekleme --------------- 10 a geldim imkansız olduunu düşündüm internetteki yorumlar beni rahatlattı yinede gecemedim
gaffarson Üye furkan1523' Alıntı: 10 a gelin vazecersiniz Genişletmek için tıkla ... aynen öyle oldu kasılsa bitirilir de ama kasmaya gerek yok gayet stressli bir oyun ama oyun güzel özellikle müzik çok iyi
furkan1523' Alıntı: 10 a gelin vazecersiniz Genişletmek için tıkla ... aynen öyle oldu kasılsa bitirilir de ama kasmaya gerek yok gayet stressli bir oyun ama oyun güzel özellikle müzik çok iyi
4rchEneMy Üye Şu an 5. bölümdeyim --------------- Ekleme --------------- 8.de Tıkandım ama geçene kadar uğraşıcam :P
Şu an 5. bölümdeyim --------------- Ekleme --------------- 8.de Tıkandım ama geçene kadar uğraşıcam :P
Reşwan Emekli Yönetici bu ne bee sinir kırızi geçirdim dayanam ben böyle şeylere kırarım şimdi monitörü