Dünyanın En Zor Oyunu (6995259 kişi oynamıs ve 83 kişi bitirmiş)

Sponsorlu Bağlantılar

messi__19

messi__19

Üye
2. bölüm hatalı cıktı gerçekten cok zordu hatayı bulamadım:)

nurikaratas

nurikaratas

Üye
saolun kalsın ben beğenmedim...:dry:

Kaptan

Kaptan

Üye
şu 3ü nasıl geççez yha

kagancg

kagancg

Üye
beyler 3. bölüm internet sayfasının adress bölümüne yazılıyor ben nasıl ve ne yazılcağını bulamadım fakat sayfada sürekli "stop being so negative" yazısın cıkp duruyor

sayner

sayner

Üye
abi 2 de hata yok o gelen ne bilmiiyorum ama enter a sürekli tıklıyınca 3 e geçiyo ama bu oyun öyle adil değil oyunda resimler var resimlerden bişe bulucak olsak neyse url miş adress miş ne bu olmadı painti aç bayrak çiz diyecek nerdeyse oyun da url ile ne yapabilirim ben ya :nono:anlıyacanız oyun falan deil bu bitiren 83 kişiden 17si zaten oyunu yapan ekip diğerleri de onların dayı oğlu hala oğlu falan yani bimedin teyze kızıdır :ehe anlıcan oyun deel bu oynayan kiş sayısı da abartılı one ole nerdeyse 600 milyon kişi yazmış enfazla 650 kişi oynamıştır bunu belki 700 hadisende 800 oynamayın bunu yok

buraq85

buraq85

Üye
bu oyunsa ben hayatımda oyun oynamadım

C01aY

C01aY

Üye
2den 3e geçmek için:ehe

adresteki level2yi 3 yazın olsun bitsin:ehe:ehe:ehe

Kaptan

Kaptan

Üye
arkadaşlar oyunun hit and rules bölümünde 3. level in açıklamasında o url de gototheothersite yazısı okuyup cevirmemizi istiyo. ee buda başka siteye gidelim anLamında sanırım ama hangi site bu gececem taktım kafayaaa:@

parson53

parson53

Üye
valla dediğin kadr zorsa ben hiç tıklamıyorum sonra bitiremeyince uyuz+fıtık oluyorum hiç bulaşmıyım en iyisi:)

Soneday

Soneday

Üye
2de hata yok
sizi kandırıyorlar
kapnın kilidine tıklayın

mahony66

mahony66

Üye
Len 2 de ne var yukarıdaki lwl2 yazan linki lwl 3 yapcanız elinizle okyleyin geçin ok işasretide lnki gösteriyor :D

--------------- Ekleme ---------------

3 üde söyleyim ww w.deathball.net/notpron/false/gototheothersite.htm yazıo ya linkte siz /false/ yazan yere /true/ yazın enterlayın söyleyim alıntı deil ha çözüom yazıom :D

Gerçekten doğruyu söylüyorum ama o 4. bölümü bile tek başıma çözdüm hobaaaa yatağın üstündeki madalyona tıklyaınca kullanıcı adı şifre soruo şimdi diceksiniz ki nerden bileyim buyrun söyleyim lambanın durduğu çekmecenin üstündeki nokta çizgi leri görmüşsünüzdür yani mors alfabesi bende googledan açtım alfabeyi çözdüm söylüyorum
Kullanıcı adı = voodoo
şifre = power
bu sayede 4. bölümüde geçmiş oluosunuz :D

şok bi haber daha 5 i de geçtim hemen anlatıyorum size aşağıda şarkı sözü vermiş resimdede bi kumanda var verdiği şarkı sözünün ait olduğu şarkının artistinin adı var zaten orda resim de yazıo siz şarkının adını bulcaksınız bulmanız gereken şarkı adı 2 kelimeden oluşuo ilk kelimeyi kullanıcı adı olarak 2. kelimeyi şifre oalrak giriyosunuz böylelikle 5 ide geçiosunuz şarkının öbür adını veriyorum
Simple Songs şarkının adı yani kullanıcı adı simple şifre songs yanlız tekrar söylüyorum alıntı deil geçtikçe yazıorum

Bugün kendimi aştım biliyorum kesin buluyo yazıo diyenler var ama yemin edebilirim şu an çözdüğüme 6 yı da geçtim şimdi anlatıyım nası geçtiime sayfanın en altına indim baktım bol boşluk var kesin bi iş var dedim tıkladım en aşağı boş bi yere ctrl+a yapıp bütün siteyi seçtim bi de ne göreyim sayılar 108 105 108 107 ve 117 111 114 104 aynen bu şekilde 4üstte 4 altta kullanıcı adı ve şifrenin bunla bi alakası olabilir dedim ne olur ne olur sonra görevlerin neler oldunu anlatan linki var orda ascII yazısını görünce uyandım bunlar alt tuşuna basılarak dördü kullanıcı adına 4 ü şifreye yazılcak denedim olmadı sonra bi not defterine yazdım neden olmadı diye düşünürken bi anda çaktım harflerden anlamlı bişi çıkıo ve buldum kullanıcı adı = kill şifre= hour Nese ben çözmeye devam :D

7. yi çözemedim bende az hileye başvurdum :D 7 nin cvbını çözebilmiş deilim ama söyleyim linkte tieman yazan yere rediar yazın 8 desiniz

rapman

rapman

Üye
teşekkürler mahony66.

kaplanck

kaplanck

Üye
Emeğe saygı

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
dandik bioyun ya 2.bölüme gectinmi donuyo

daglarinkurdu

Üye
aynen hata vermio :D

dragonhell12

Üye
ya bu oyun ne bicim bise anlamadım

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Level 3 de Yandım.

handful1907

handful1907

Üye
2.level nası geçilio

OBiRSeRSeRi

OBiRSeRSeRi

Üye
WALLA ilk oynumda 2.yi gectimde su karanlik yerde yaziyi opkuyamiom on okumaya calisiom:D

jaba444

jaba444

Üye
dandirik oyun