crazyferit Üye çok korkutucu artık denize yüzmeye gittiğimde veya seyahate dikkatli 0olmaya çalışırım bilginiz için teşekkür ederim
çok korkutucu artık denize yüzmeye gittiğimde veya seyahate dikkatli 0olmaya çalışırım bilginiz için teşekkür ederim
Reşwan Emekli Yönetici çok güzel bilgiler teşekkürler. bunlara rastlama gibi bir şansımız olmasa bile bilmek güzel oldu.
maxirabit Üye son zamanlarda da dev denizanası ( Nomura)vakaaları arttı japonya da öle birşey ki daha öldürülceğini anladığın da üremeye geçiyorbelgel de izlemiştim balık yerine denizanası çekiyorlardı aglarla.
son zamanlarda da dev denizanası ( Nomura)vakaaları arttı japonya da öle birşey ki daha öldürülceğini anladığın da üremeye geçiyorbelgel de izlemiştim balık yerine denizanası çekiyorlardı aglarla.
tr_acson_tr Üye bu ne be böyle vala günün birinde bunlardan inşallah karşılaşmam eğer karşılarşırsamda bana yaklaşmamalarını temenni ederim
bu ne be böyle vala günün birinde bunlardan inşallah karşılaşmam eğer karşılarşırsamda bana yaklaşmamalarını temenni ederim
recepsalkimtas Üye Dostum paylaşım çok güzel ama konunun başında ALLAH'IN YARATTIĞI en ölümcül canlıları "tabiatın yarattığı" diye geçmesi hoş olmamış
Dostum paylaşım çok güzel ama konunun başında ALLAH'IN YARATTIĞI en ölümcül canlıları "tabiatın yarattığı" diye geçmesi hoş olmamış
LuckyDALT0N Üye Ellerine sağlık çok güzel ama hayvanlardan soğudum kurbağalar çok tatlı ama baksana öldürüyormuş
yetmeez Üye doğada güzel görünen canlılar bizi öldürebiliyr, artık çok dikkat etmeli paylaşım için sağol