Dünyanın en yavaş interneti burada!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
y n s c n

y n s c n

Üye
    Konu Sahibi
Dünyanın en yavaş interneti burada!




Türkiye hangi noktada kalıyor? En hızlı internet nerede? Asya ülkeleri ve Amerika'da durum ne? İşte dünyanın internet haritası

İnternet bağlantılarında dünyanın en yavaş dosya indirme hızının Afrika ülkesi Kongo'da, en hızlısının ise Güney Kore'de olduğu belirtildi. Türkiye ise ortalamanın altında yer alıyor.

Pando Networks firmasının 224 ülkede 20 milyon bilgisayardan Ocak-Haziran 2011 arasında yapılan toplam 27 milyon indirmenin sonuçlarını kapsayan araştırması internet hızı konusunda ilginç veriler ortaya koydu.

Araştırmaya göre, dünyadaki ortalama indirme hızı 580KBps. Türkiye 490KBps ile ortalamanın altındayken, ABD, 616KBps ile ortalamanın biraz üstünde. 2,202KBps ile Güney Kore liderliği alırken onu, Romanya (1,909KBps) ve Bulgaristan (1,611KBps) takip etti. Litvanya 1,462KBps ile dördüncü, Letonya 1,377KBps ile beşinci ve Ukrayna 1,190KBps ile altıncı oldu.

Afrika, Güney Amerika ve neredeyse Asya ülkelerinin tamamı ortalamanın oldukça altında yer aldı. Afrika ise en düşük indirme hızının görüldüğü kıta olarak öne çıktı. Kongo, 13KBps ile en yavaş internete sahip ülke olurken, onu 14KBp ile Orta Afrika Cumhuriyeti ve 23KBps ile bir ada ülkesi olan Komorlar takip etti.

adresinde yer alan harita üzerinde diğer ülkeler ile ilgili verilere ulaşılabilir.

 


pelın_

bide bizim ewde
 
  • Beğen
Tepkiler: enginzz
y n s c n

y n s c n

Üye
    Konu Sahibi
Aynı kaderi paylaşıyoruz..
 
technoshark

technoshark

Üye
Birde bizde :P
 

pelın_

allah bu ttnet'i nasıl bılıyosa öle yapsın
 
y n s c n

y n s c n

Üye
    Konu Sahibi
Adamlara 8bit parası veriyoruz 3 bit çekiyorum böyle bişey varmı :angry:
 
  • Beğen
Tepkiler: pelın_
Mert

Mert

Üye

Bu da benim internet :D
 
ALPARS™

ALPARS™

Üye
turkcell s.o geçmek umuduyla artık sinirlenmiyorum:D
 
PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
güzel bi arastırma olmamıs bence.
 
Marchegiani

Marchegiani

Üye
490 KB/s mi ? 1 Mbit'te maksimum ortalama 120 KB/s ile indiriyor. Ben 8 MBit kullanıyorum, 120 x 8 = 960 KB/s olması gerekirken indirme hızı 470'lerde geziyor. Garip bir araştırma olmuş.
 
_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
400 KB/s Net limitsiz paket hıza bak
 
enginzz

enginzz

Üye
:kop:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt