Dünyanın En ünlü Cambazlarından Olan traber Aİlesİbir Ferdi Olan 22 Yaşındaki Traber Gösteri Yaparken Düştü..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Dünyanın En ünlü Cambazlarından Olan traber Aİlesİbir Ferdi Olan 22 Yaşındaki Traber Gösteri Yaparken Düştü..
Dünya çapında rekorlarıyla tanınan Alman cambaz aile Traber'in bir ferdi, Hamburg kentinde bir sokak gösterisinde düşerek ağır yaralandı.

22 yaşındaki Johann Traber, yaklaşık 30 metre yüksekliğindeki 2 direk arasına gerilen ipin üzerinde yürümeye başladığı sırada bir direk ucunun çatlaması sonucu düşerek, ana direğe çarptı. Güvenlik halatı takılı bulunan ve başından ağır yaralanan Traber, 25 metre yükseklikte asılı kaldı.
Direğe tırmanan babasının ve itfaiyenin yardımıyla aşağıya indirilen genç, hastaneye kaldırıldı.
Dünya çapında yaptığı tehlikeli gösterilerle tanınan Traber ailesi, Hamburg limanında yeni bir iskelenin açılışı nedeniyle düzenlenen 3 günlük eğlencelere katılıyordu.

jeacona

jeacona

Üye
yazık be adama

Shadowman07

Shadowman07

Üye
harbi yazık adama..

tofy

Üye
bencede yazık
üzüldüm düşmesine ama değişik bir meslek tabi
neden emniyetli kemer kullanmazlar anlamam

G_Unit

G_Unit

Üye
büyük talihsizlik üzücü bi olay

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
<div class='quotetop'>(SalihPlus &#064; May 22 2006, 10&#58;40 PM) [post=340503]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Dünya çapında rekorlarıyla tanınan Alman cambaz aile Traber&#39;in bir ferdi, Hamburg kentinde bir sokak gösterisinde <span style="color:#000099">düşerek ağır yaralandı.</span>

22 yaşındaki Johann Traber, yaklaşık <span style="color:#000099">30</span> metre yüksekliğindeki 2 direk arasına gerilen ipin üzerinde yürümeye başladığı sırada bir direk ucunun çatlaması sonucu düşerek, ana direğe çarptı. Güvenlik halatı takılı bulunan ve başından ağır yaralanan Traber, <span style="color:#000099">25 metre yükseklikte asılı kaldı.</span>
[/b][/quote]
maviyle belirttiğim yerlere dikkatinizi çekmek isterim benim anlamadığım konu "düşerek ağır yaralandı" deniyor ancak ortada düşme gibi bişey söz konusu değil 30 m yükseklikten 5 metre bir kayma olmuş 25 m de havada asılı kalmış? şimdi burda bir düşme söz konusu mu? bu medya nasıl haberler yapıyor yahu . hayret bişey. tofy zaten adam düşmemiş sadece 5 m kaymış.

Playboy1

Üye
Yazık olmuş... Umarım ölmez... Ya aslında hak etmiş haa... Ne işin var senin havalarda falan.. Bak rekor kıracam diye kafayı kırmışın...

ocu77

ocu77

Üye
iş kazası...geçmiş olsun diyelim.

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
<div class='quotetop'>(B@TuH@N &#064; May 23 2006, 08&#58;57 AM) [post=340753]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(SalihPlus &#064; May 22 2006, 10&#58;40 PM) [post=340503]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Dünya çapında rekorlarıyla tanınan Alman cambaz aile Traber&#39;in bir ferdi, Hamburg kentinde bir sokak gösterisinde <span style="color:#000099">düşerek ağır yaralandı.</span>

22 yaşındaki Johann Traber, yaklaşık <span style="color:#000099">30</span> metre yüksekliğindeki 2 direk arasına gerilen ipin üzerinde yürümeye başladığı sırada bir direk ucunun çatlaması sonucu düşerek, ana direğe çarptı. Güvenlik halatı takılı bulunan ve başından ağır yaralanan Traber, <span style="color:#000099">25 metre yükseklikte asılı kaldı.</span>
[/b][/quote]
maviyle belirttiğim yerlere dikkatinizi çekmek isterim benim anlamadığım konu "düşerek ağır yaralandı" deniyor ancak ortada düşme gibi bişey söz konusu değil 30 m yükseklikten 5 metre bir kayma olmuş 25 m de havada asılı kalmış? şimdi burda bir düşme söz konusu mu? bu medya nasıl haberler yapıyor yahu . hayret bişey. tofy zaten adam düşmemiş sadece 5 m kaymış.
[/b][/quote]
evet yok anlayan ben bi şey anlamadım anlayan varsa bana bi zahmet anlatsın arkadaslar

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Yaz&#305; biraz kafa kar&#305;&#351;t&#305;r&#305;c&#305;..

&#304;ki direk aras&#305;nda yürürken aya&#287;&#305; kaym&#305;&#351;, güvenlik halat&#305; tak&#305;l&#305; oldu&#287;u için ipin üstünden dü&#351;üyor ama; yere çak&#305;lm&#305;yor havada as&#305;l&#305; kal&#305;yor.. As&#305;l&#305;yken kafas&#305;n&#305; dire&#287;e çarpt&#305;&#287;&#305; için a&#287;&#305;r yaralan&#305;yor. Yar&#305;lm&#305;&#351;t&#305;r büyük ihtimalle. Allah korumu&#351;, geçmi&#351; olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...