DUNYANIN EN IYISI Asus EP 121 i5 Windows 7 64 bit tablet PC

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emin616

Üye
    Konu Sahibi
DUNYANIN EN IYISI Asus EP 121 i5 Windows 7 64 bit tablet PC
arkadaslar urunu amerikacan 1 ay once aldim ve neredeyse hic kullanmadim. su an turkiyedeyim ve bu urunu satmak istiyorum. Asagidaki linkten cihazi inceleyebilirsiniz...

(site link paylasmama izin vermiyor) sahibinden com a asus ep 121 yazarsaniz ilanimi gorebilirsiniz. FIYATI 1500$ . ufakta olsa bi pazarlik olabilir...

kraldost

kraldost

Üye
o fiyata daha iyi ferformanslı bir laptop alırım yeni new ipadı alırım 2500 lira üstü bir para tablete vermek bana çok ağır gelir umarım meraklısına denk gelir hayırlı bir satış yaparsın

emin616

Üye
    Konu Sahibi
o fiyata daha iyi ferformanslı bir laptop alırım yeni new ipadı alırım 2500 lira üstü bir para tablete vermek bana çok ağır gelir umarım meraklısına denk gelir hayırlı bir satış yaparsın

Arkdasim benim aldigim fiyat 1400$ buda 2560 TL gibi bi fiyat. Asus G73 oyun bilgisayarimda var. ikisinide kullanmak mantikli gelmedi o yuzden tableti satiyorum...

Turkiyeye satisi olmayan bir urun. uzerinde SSD hdd var bu yuzden de 12-15 sn icinde windows aciliyor. Kisacasi bu ozeliilerler bir laptop 1500 tl ve uzeri. Hele bu ozellikleri dokunmatik bi pc de bulmak cok zor. Dokunmatigi cok hassan cizimler icin cok uygun, ayni zamanda not defteri gibide kullanilabilir. cok foksiyonlu bi tablet. Turkiye sartlarinda da 2700 lira az para degil. iphone 4s e 2300 verilirse bu ulkede bu tablete neden 2700 verilmesin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt