Dünyanın en iyi strateji oyunu Worms UIQ3 telefonle ile cepte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tecnotor

Üye
    Konu Sahibi
Dünyanın en iyi strateji oyunu Worms UIQ3 telefonle ile cepte
arkadaşlar uiq3 için pek bulamayacağınız muhteşem oyunlar yükledim
Maxicep.com - Dünyanın en iyi strateji oyunu Worms UIQ3 telefonle ile cepte Dünyanın en iyi strateji oyunu.Çoğu kişinin yıllarca vazgeçemediği Worms yani solucan oyunu bilgisayar ile aynı özelliklere sahip bir oyun
ve ikincisi ise mükemmel görüntü ve ses kalitesine sahip sihirli oyun
neden mi mophun yazan oyunu yükledikten sonra açıyorsunuz 13 tane oyun çıkyor hangisini oynamak isterseniz size kalmış
ve walkman player v3 yükledim benim P1i de çok iyi çalışıyor ama P990i de çalışırmı ona garanti vermem
çünkü walkman v3 W960i nin üzerinde orjinal geliyor v960i ile P1i aynı özelliklere ve sistem yapısına sahip

dosyalar

oyun ön izleme

Tepkiler: _frt_, roketci38, slayer_ugi ve 7 diğerleri
ellerine sağlık deniyorum şimdi

Sehzade

Üye
ellerine saglık birader

tecnotor

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar oyunları beğenmediniz galiba cevap yazmıyorsunuz

tecnotor

Üye
    Konu Sahibi
sizlerde sağolun

arac

Üye
nasıl indirecez

ççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo güzel

--------------- Ekleme ---------------

çok ama çok güzel

Çok sağolasın hiç sorun olmadan kuruluyor ve oynanıyor, eline sağlık.

tecnotor

Üye
    Konu Sahibi
sizlerde sağolun arkadaşlar

eline sağlık.Ayrıca Walkman V3 modu p990i ve m600i de yetersiz bellek yani ram nedeniyle çalışmaz walkman V2 kodlu mod Bu iki cihazda da çalışır V3 sadece P1i özeldir

tecnotor

Üye
    Konu Sahibi
evet aynen katılıyorum bende p990i varken yüklemiştim walkman v3 hata vermişti çalışmamıştı
ama p1 e yükledim harika çalışıyor tek sorun ses açmak ve kısmak için başlat menüsüne girmek lazım

anon55

Üye
Eyvallah Kardeş Güzel Oyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...