• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

dunyanin en ince bilgisayari....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
johnny_bravo

johnny_bravo

Üye
    Konu Sahibi
dunyanin en ince bilgisayari....
Çinli Lenova, Intel'in yeni üçüncü nesil Ivy Bridge işlemcilerinin kullanıldığı bazı dizüstü bilgisayarları yenilediğini duyurdu.


Şirketin açıklamasında, bunların arasında 14 inçlik ThinkPad X1 Karbon adını verdiği dünyanın en ince ultrabook dizüstü bilgisayarı bulunduğu belirtildi. Hafif ve ince olmasını sağlayan karbon fiberin kullanıldığı söz konusu bilgisayarın ağırlığı 1.8 kilogram, en kalın noktası ise 18.8 milimetre.

Arkadan aydınlatmalı klavye gibi X1 Karbon, süper parlak, yüksek çözünürlüklü ekran, Dolby Home Theater ve zengin iletişim özellikleriyle kişisel kullanım ve iş performansı arasında denge kurma özelliğine sahip bulunuyor. Mini görüntü çıkışı, kulaklık çıkışı, SD kart yuvası, yüz izleme ve parmak izi okuyucu ile 720p HD kamerası da olan dizüstü bilgisayar, 1600x900 piksel çözünürlüğü ve 300 nit ekran parlaklığı ile geniş görüş açısı sunuyor.
İki tam boyutlu USB 3.0 ve USB 2.0 girişin de olduğu bilgisayarın bir başka özelliği ise önceki X1 modelinde olduğu gibi 30 dakikada pilinin yüzde 80'ininin şarj edilebilmesi.
Bilgisayarın fiyatının yaz aylarında belli olacağı ifade edildi.
Lenova, 2010'un sonunda da yine dünyanın en ince 12.5 inç dizüstü bilgisayar olma özelliğini taşıyan IdeaPad U260 modelini tanıtmış
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt