Dünyanın en gereksiz hayvanları.

acımıyormudur ya onları hamak diye satmak gerekir :kro:

Emrgncy

Üye
Nasıl bir varlık bunlar

Midem kalktı.Nasıl öyle sallanabiliyorlar ?

AHMED...

Üye
amaç ne yani öyle yapınca ne oluyor kaç para alıyon kimin adına çalışıyon fikrin ne yani ibadet mi bu insan olmaktan mi utanıyor bunlar

Emrgncy

Üye
amaç ne yani öyle yapınca ne oluyor kaç para alıyon kimin adına çalışıyon fikrin ne yani ibadet mi bu insan olmaktan mi utanıyor bunlar

Adamlar içlerindeki manevi boşluğu bu şekilde doldurmaya çalışıyorlar
yaptıkları hiçbir işten zevk alamıyorlar. Bu şekilde kendilerini tatmin etmeye çalışıyorlar Bence

AHMED...

Üye

Adamlar içlerindeki manevi boşluğu bu şekilde doldurmaya çalışıyorlar
yaptıkları hiçbir işten zevk alamıyorlar. Bu şekilde kendilerini tatmin etmeye çalışıyorlar Bence

şeytana tapanlar da bile amaç var bunlar da yok hacı şeytana tapan bile Kendine acı çektirmez

Tepkiler: OttomaN TigeR
Bu ve benzeri davranışlar/yöntemler ile, hissettikleri yalnızlık ve yalıtılmışlık duygularını vücutlarına zarar vererek hafiflettiklerini sanan bu kişilere içimden sadece acımak geliyor. Allah ıslah etsin inşallah.

gerizekalılar kendilerini uyuşturup zevk alıyolar kendilerince

DDorlion

Üye
Hayattan Soğudum Höyttttt

Eykul

Üye
Bende Allah gereksiz bir hayvan yaratmaz diyecektim... Hani hayvanlardan bahsediyorsunuz sandim... Ama siz akilsizlardan aptallardan bahsediyormusunuz

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bende Allah gereksiz bir hayvan yaratmaz diyecektim... Hani hayvanlardan bahsediyorsunuz sandim... Ama siz akilsizlardan aptallardan bahsediyormusunuz

Hakaret etme aptalallara, akılsızlara (delilere) Onlar için lanetli diyebilirsin.

---------- Eklendi @ 23:24:41 ---------- Yazıldı @ 23:23:28 ----------

Onlar bu haldeyken ani bir hareket yapacaksın. Ne bileyim, aniden ateş yakmak gibi. Mesela üzerlerine benzin döküp aniden ateşe verdin mi nasıl kurtulacaklar bilmiyorum. Kurtulmasalar devamını diğer dünyada getirirler