Dünyanın en çok ameliyat olan kadını

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
Dünyanın en çok ameliyat olan kadını

Tuba Cankurt Sagat, 1986 yılında okuldan evine giderken, Mustafa Cinli’nin kullandığı at arabasının altında kaldı. At arabasındaki bir kancanın ağzına takılması sonucu yüzü parçalanan Sagat, hemen Kadirli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahaelden sonra Adana Numune Hastanesi’ne sevk edilen küçükçocuk, o günden bugüne kadar irili ufaklı yaklaşık 200 adet plastik cerrahi ameliyatı geçirdi.
Şu an 32 yaşında olan evli ve 2 çocuk annesi iş kadını olan Sagat, başından geçen talihsiz kazadan sonra rekor sayılabilecek ameliyatlar geçirdiğini söyledi. Tuba Cankurt Sagat, “At arabasının altında kaldığımda o sırada ağzıma demir bir kanca takılmış, sürüklenmişim. Kanca, üst çenemi kırıp ve yüzümü parçalamış. 6 yaşımdan beri bir çok ameliyat geçirdim. Bazı ameliyatlarıma Ankara’da Japonyadan gelen doktorlarla Türk doktorlar girdi. Kazadan dolayı 200’e yakın ameliyat geçirdim. Dünyada benim kadar ameliyat olan bir kişi var mıdır bilmiyorum.” diye konuştu.2009 yılında Guinness Rekorlar Kitabında Cindy Jackson 53 yaşında 47 adet estetik ameliyatı geçirerek dünya üzerinde en fazla estetik ameliyatı olan kişi ünvanına sahip. 3 kez yüz gerdirme, 2 burun ameliyatı, 2 göz gerdirme, liposuction, diz, bel, karın, dudak, çene, dirsek, yanak ve daha birçok ameliyat geçiren Jackson, 1988 yılından bugüne kadar toplam 47 operasyon geçirmiş.

haber7

• Beğen
Tepkiler: SHS ve OttomaN TigeR

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ameliyat falan boş:dry:
önce içi güzel olsun, damarlar gibi :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Tuba.Erva
Emrgncy

Emrgncy

Üye
Böyük geçmiş ossun

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
Talihsizmiş ..

• Beğen
SHS

SHS

Üye
geçmiş olsun çok kötü yav

• Beğen
spy ghost

spy ghost

Üye
Zincirleme kazanın tanımını bu kadın yapmış bkz:
Tuba Cankurt Sagat

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
talıhsız bır olay geçmiş olsun..
Herseye ragman yuzu guluyor.
Daha ne ıstenırkı

• Beğen
Astrosman

Astrosman

Üye
:tşk:

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt