Dünyanın en büyük soyağacı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
    Konu Sahibi
Dünyanın en büyük soyağacı


İngiltere'de yaşayan Roy Blackmore, 20 bin Sterlin harcayarak dünyanın en büyük soyağacını çıkardı.

Yaşlı adamın 28 yılına mal olan bu iş için Roy Blackmore, ortalama 1500 yıl kadar geriye giderek ailesinin kökenlerini ortaya çıkardı.

Blackmore kökenlerinin hem Kral William hem de İngiltere tarihinin önemli kişilerinden Alfred'e dayandığının ortaya çıkardı.

Roy Blackmore bu kadar çabadan sonra Guinness Rekorlar Kitabı'na girmek için tüm gücüyle uğraşıyor. 76 yaşındaki Blackmore geçmişe dönük soyağacına 9,390 kişi yerleştirdi. Ağaçta bin yıllık kökenine kadar inen Blackmore, ortalama 37 jenerasyon geriye gitti.

11. yüzyılda Kral William'a bile dayanan geçmişinin asil bir kökenden gelmesinden dolayı gurur da duyan yaşlı adamı bu meraka iten ateşleyici gücün, küçük yaşta başka bir aile tarafından evlat edinilmiş olması ve de ailesiyle ilgili daha geniş bilgi erdinmek istemesi olduğunu söylüyor.

20 yılda gerçekleştirdiği bu uzun yolculuğun zaman zaman ilginç sürprizler yaptığını belirten Roy Blackmore, işe ilk başladığında bu kadar gerilere gideceğini tahmin etmediğini de sözlerine ekledi.
 


Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
İnsanın yapacak işi kalmayınca neler yapıyor :D
 

Calaissien

Üye
bende zaten Fatih Sultan Mehmet'in amcasının oğlunun küçük kızının dayısının oğlunun çocuğunun çocuğunun kardeşinin oğlunun oğluyum :D:D:D
 
nurikaratas

nurikaratas

Üye
insanın işi gücü olmayınca ne yapacağını şaşırıyor...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt